Pani Bożena to prawdziwa profesjonalistka. Nie chodzi tylko o jej doswiadczenie, ale także o pasję z jaką wykonuje swój zawód. Jestem jej stałą klientką i z pewnoscią nie mam zamiaru przejsc do żadnego "profesjonalnego" salonu. Pani z dokładną starannoscią dokleja każdą rzęskę, nie niszcząc i nie osłabiając naturalnych, swietnie zna się na tym co robi a na dodatek efekt jej pracy jest niesamowity!! Pani nie tylko jest perfekcjonistką, ale takze doskonałą stylistką-swietnie potrafi dopasowac długosc rzęski do oka i styl doklejania. Kiedy pierwszy raz przedłużałam rzęski chciałam dłuższe i dłuższe, wiecznie kombinowałam i zmieniałam (jak na prawdziwą kobietę przystało) , z czym nie było żadnego problemu! Wybór rzęsek jest ogromny, od różnych długosci i skętów (J,B,C) i rodzajów (dostępne są nawet norki syberyjskie!). Serdecznie i szczerze polecam panią Bożenę, która rzęski przedłuży profesjonalnie, nie spiesząc się pomimo zniecierpliwienia klientek (bo ciężko wyleżec dwie godziny :)) . Jestem zadowolona w 100%!!