Widok
Gorąco polecamy!
W zeszłym roku urodziła się nasza pierwsza córeczka. Czas ciąży to nie tylko czas wyczekiwania i radości ale także wielu lęków, wątpliwości i niepewności. Nie wyobrażam sobie dziś lepszego wsparcia i pomocy niż ta oferowana przez dziewczyny z Ochmamo :) Nie tylko świetnie przygotowały nas do porodu, oswoiły te wszystkie lęki z nim związane i nauczyły jak oceniać zmieniający się stan ciężarnej pod względem ewentualnego zagrożenia dla dziecka i mamy. Po zajęciach (prowadzonych w bardzo swojskiej i przyjaznej atmosferze, bez zadęcia i wstydu "trudnych pytań") mój mąż umiał wykąpać i przewinąć Skraba, ja wiedziałam czego oczekiwać w połogu i jak sobie z tym poradzić. Dziewczyny zapewniły też, co ważne w pierwszych dniach, opiekę poporodową, mamy kontakt do dziś, gdyż bardzo cenię ich doświadczenie i wiedzę. Szkołę prowadzą z profesjonalizmem i pasją. Potrafią tym z resztą zarazić i sprawić, że miejsce strachu zajmuje wiara w to, że dam radę i wszystko będzie dobrze :) Polecamy i pozdrawiamy :)
Moja ocena
OCH MAMO
kategoria: Szkoły rodzenia
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6