Widok
Cytuję z jakiegoś postu:
"Hej mieszkam w Oliwie jesli chcesz to możemy spotkać się na kawe u mnie mam 4 letniego synka :) gg 34093139" karolgruch@wp.pl
Nie zawracam, chciałbym się tylko dowiedzieć czy mąż z dzieckiem wyjeżdża na ten termin, że planujesz taką imprezę ;]
Wiesz, niektórym mogą się nie podobać zabawy "zdradzającej żony".
"Hej mieszkam w Oliwie jesli chcesz to możemy spotkać się na kawe u mnie mam 4 letniego synka :) gg 34093139" karolgruch@wp.pl
Nie zawracam, chciałbym się tylko dowiedzieć czy mąż z dzieckiem wyjeżdża na ten termin, że planujesz taką imprezę ;]
Wiesz, niektórym mogą się nie podobać zabawy "zdradzającej żony".
Już dobrze dobrze...
Tylko nie zdziw się, jak ktoś nazwie Cię od tych, co nie przejdzie przez filtr zastosowany przez administratora tego forum.
A znajdzie się wieeeele kobiet, które dzięki takim osobom straciły swoich partnerów.
A co do poprzedniego postu - wszyscy wiemy jak się gra w butelkę. Skoro dla Ciebie lizanie się z obcymi osobami nie jest zdradą to zacytuję kogoś kogo przeczytałem niedawno na tym forum "zrobię komuś loda, umyję zęby - no i po co ten krzyk?".
Może faktycznie lepiej aby facet dowiedział się o tych planach - ja bym takie kobiety w domu długo nie trzymał.
Tylko nie zdziw się, jak ktoś nazwie Cię od tych, co nie przejdzie przez filtr zastosowany przez administratora tego forum.
A znajdzie się wieeeele kobiet, które dzięki takim osobom straciły swoich partnerów.
A co do poprzedniego postu - wszyscy wiemy jak się gra w butelkę. Skoro dla Ciebie lizanie się z obcymi osobami nie jest zdradą to zacytuję kogoś kogo przeczytałem niedawno na tym forum "zrobię komuś loda, umyję zęby - no i po co ten krzyk?".
Może faktycznie lepiej aby facet dowiedział się o tych planach - ja bym takie kobiety w domu długo nie trzymał.
Wiesz widze że masz spory problem , nie układa Ci się w życiu prywatnym i sam chciałbyś pokierować innymi osobami ... lecz zmartwie Ciebie ... nie uda Ci się to . Tu każdy ma swoj rozum i decyduje o tym czego chce robic gra w butelke nie polega tylko na rozbieraniu sie nikt nikogo nie zmusi do czegoś jeśli ktos nawet miał by taką ochote to sory pomylił dzwi ... a mnie to osobiście koło d*py lata co kto może powiedzieć lepiej obracać się w towarzystwie znanych mi ludzi niż kogoś z tego forum... nie chciała bym kogos spotkać z tego forum na ulicy ... a co powiesz na to iż są taki nowoczesne związki które robią co chcą .. im też będziesz pisał co mają robić?? Jak dla mnie pomyliłeś powołania powinnieneś zostać księdzem pasuje do Ciebie jak ulał !!!
Cos nerwowo sie tu zrobilo. Z jednej strony, jako facet, ktory zostal zdradzony zgadzam sie z tym, ze to takie troche nie wporzadku w stosunku do Twojego meza organizowac takie imprezy, chyba ze ono wszystkim wie albo tez bedzie bral udzial. Z drugiej zas strony wszystko zalezy od tego jak wyglada wasz zwiazek i moze faktycznie jest na tyle tolerancyjny,ze lubicie takie urozmaicenie. Kazdy ma do tego prawo jesli to nie krzywdzi drugiej osoby. Jesli wiec tak jest to ja tez sie pisze:-).
Więc opowiedz o sobie, bo na razie wychodzi na to, że:
- masz luźne podejście do małżeństwa;
- nie martwisz się losem swojego dziecka;
- histeryzujesz...to wnioskuję po tym, że piszesz kilka postów zaraz po sobie.
Zatem słuchamy, opowiedz o sobie. Jak dasz konkretny argument to wystosuję nawet specjalny temat na forum z przeprosinami dla ciebie.
- masz luźne podejście do małżeństwa;
- nie martwisz się losem swojego dziecka;
- histeryzujesz...to wnioskuję po tym, że piszesz kilka postów zaraz po sobie.
Zatem słuchamy, opowiedz o sobie. Jak dasz konkretny argument to wystosuję nawet specjalny temat na forum z przeprosinami dla ciebie.
Wiesz ja przeprosin nie chce bo Ciebie na to nie stać .. nie wiesz co to znaczy ,, przepraszam,, wcinasz się w nie swoje sprawy , udajesz jak byś nie wiadomo co miał a guano masz ... zainteresowała bym się swoim życiem a nie cudzym . Wiesz małżeństwo po kilku latach to rutyna i każdemu się nudzi Ty także nie należysz do ludzi którzy 100 lat by w nim trwali , to co Ja robie w moim zyciu prywatnym nie powinno nikogo obchodzić czy Ty każdemu się tłumaczysz tutaj co robisz , gdy nikogo w domu nie ma ??? Zatem każdy chętnie posłucha co też masz ważnego nam do powiedzenia . A tak żeby było jasne dziecko jest dla mnie całym moim życiem i dośc w życiu mu odałam niczego nie żałuje i gdybym miała zrobić to co zrobiłam dla niego zrobiła bym to jeszcze raz . I raz na zawsze odpie... się od mnie !!!!!
Tekst piosenki:
Spotkali się w święto o piątej przed kinem
miejscowa idiotka z tutejszym kretynem.
Tutejsza idiotko - rzekł kretyn miejscowy
- Czy pragniesz pojsc ze mna na film przebojowy?
Miejscowa kretynka odrzekła: - Z ochotą.
Albowiem Cię kocham, tutejszy idioto.
Więc kretyn miejscowy uśmiechnął się słodko
i poszedł do kina z tutejszą idiotką.
Na miłym macaniu spłynęła godzinka
i była szczęśliwa miejscowa kretynka.
Aż wreszcie szepnęła: Kretynie tutejszy!
Ten film, mam wrazenie, jest coraz nudniejszy.
Więc poszli na sznycel, na melbę, na winko,
miejscowy idiota z tutejszą kretynką.
Następnie się zwarli w uścisku zmysłowym
tutejsza idiotka z kretynem miejscowym.
W ten sposob dorobią się córki lub syna:
idioty, idiotki, kretynki, kretyna,
by znowu sie mogli spotykac przed kinem
tutejsza idiotka z miejscowym kretynem
Julian Tuwim
tekst z serwisu http://www.mp4.com.pl
Spotkali się w święto o piątej przed kinem
miejscowa idiotka z tutejszym kretynem.
Tutejsza idiotko - rzekł kretyn miejscowy
- Czy pragniesz pojsc ze mna na film przebojowy?
Miejscowa kretynka odrzekła: - Z ochotą.
Albowiem Cię kocham, tutejszy idioto.
Więc kretyn miejscowy uśmiechnął się słodko
i poszedł do kina z tutejszą idiotką.
Na miłym macaniu spłynęła godzinka
i była szczęśliwa miejscowa kretynka.
Aż wreszcie szepnęła: Kretynie tutejszy!
Ten film, mam wrazenie, jest coraz nudniejszy.
Więc poszli na sznycel, na melbę, na winko,
miejscowy idiota z tutejszą kretynką.
Następnie się zwarli w uścisku zmysłowym
tutejsza idiotka z kretynem miejscowym.
W ten sposob dorobią się córki lub syna:
idioty, idiotki, kretynki, kretyna,
by znowu sie mogli spotykac przed kinem
tutejsza idiotka z miejscowym kretynem
Julian Tuwim
tekst z serwisu http://www.mp4.com.pl
,, Są ludzie i taborety ,, jednym z nich jesteś Ty .
Nie histeryzuje ale zawszę mówie co myśle nie owijam w bawełne i nie daje dobrych rad co kto ma robić .. Ty jak byś mógł to byś siedział tu cały dzień i zapełniał każdy wątek swoim mądrościami . Życzę wielu widzów którzy wytrzymią Twoje ględzenie ...
Nie histeryzuje ale zawszę mówie co myśle nie owijam w bawełne i nie daje dobrych rad co kto ma robić .. Ty jak byś mógł to byś siedział tu cały dzień i zapełniał każdy wątek swoim mądrościami . Życzę wielu widzów którzy wytrzymią Twoje ględzenie ...