Widok

Gra w butelkę :))

jest ktoś taki odważny ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ze znajomych sa dwie dziewczyny .. dwoch chlopakow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Faceci też będą?
Fuuuj!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie no z facetami się całował nie będę...

i zdjęcia koleżanek koniecznie wrzuć
Koniecznie!
I wyniki badań lekarskich...mam nadzieję, że nikt z opryszczką nie przyjdzie :]
he he .. przeciesz nikt nie musi nie do naga rozbierać chodzi o to żeby było wesoło i jak mamy zagrac w butelkę to żeby był ktos chętny a nie że będzie sie wstydził , ktos otwarty wesoły :)) gg 34093139
A z dzieckiem co zrobisz? :>
a ja myslalem ze beda same dziewczyny :(
to co gracie w tą butelkę czy nie? ile ludzi już jest? bo może ja bym wpadł z kumplem jeśli nie masz/cie nic przeciwko ;)
Bardziej cieszyła bym się z jakiejś dziewczyny ...
A mąż co na to? Dziecko? Będą brać udział?
Ja nadal jestem chętna :D
więcej info na gg
Do :funky_koval

guanO CIĘ TO OBCHODZI ..... NIE ZAWRACAJ d*pY !!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cytuję z jakiegoś postu:
"Hej mieszkam w Oliwie jesli chcesz to możemy spotkać się na kawe u mnie mam 4 letniego synka :) gg 34093139" karolgruch@wp.pl

Nie zawracam, chciałbym się tylko dowiedzieć czy mąż z dzieckiem wyjeżdża na ten termin, że planujesz taką imprezę ;]

Wiesz, niektórym mogą się nie podobać zabawy "zdradzającej żony".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Krótkie sprostawanie jeśli moj nr gg zabrałes z innego wądku to nie moj problem a tak szczerze to nikt nikogo nie musi zdradzać zapraszając kilku znajomych a tak szczerze to nikogo nie powinno to co kto robi w gronie są tylko zaufanę osoby ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Myśle że jest tu dość dużo fałszywych osób które nie mają nic do roboty w domu i dla odstresowana się atakują inne osoby aby im dowalić ... To tak żeby było jasne : MOJE ŻYCIE MOJA SPRAWA I JAK COŚ SIĘ NIE PODOBA TO WY...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Już dobrze dobrze...
Tylko nie zdziw się, jak ktoś nazwie Cię od tych, co nie przejdzie przez filtr zastosowany przez administratora tego forum.
A znajdzie się wieeeele kobiet, które dzięki takim osobom straciły swoich partnerów.

A co do poprzedniego postu - wszyscy wiemy jak się gra w butelkę. Skoro dla Ciebie lizanie się z obcymi osobami nie jest zdradą to zacytuję kogoś kogo przeczytałem niedawno na tym forum "zrobię komuś loda, umyję zęby - no i po co ten krzyk?".

Może faktycznie lepiej aby facet dowiedział się o tych planach - ja bym takie kobiety w domu długo nie trzymał.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiesz widze że masz spory problem , nie układa Ci się w życiu prywatnym i sam chciałbyś pokierować innymi osobami ... lecz zmartwie Ciebie ... nie uda Ci się to . Tu każdy ma swoj rozum i decyduje o tym czego chce robic gra w butelke nie polega tylko na rozbieraniu sie nikt nikogo nie zmusi do czegoś jeśli ktos nawet miał by taką ochote to sory pomylił dzwi ... a mnie to osobiście koło d*py lata co kto może powiedzieć lepiej obracać się w towarzystwie znanych mi ludzi niż kogoś z tego forum... nie chciała bym kogos spotkać z tego forum na ulicy ... a co powiesz na to iż są taki nowoczesne związki które robią co chcą .. im też będziesz pisał co mają robić?? Jak dla mnie pomyliłeś powołania powinnieneś zostać księdzem pasuje do Ciebie jak ulał !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak pisałem - po co ten krzyk?
"Umyjesz zęby" i po sprawie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Śmieszny jestes albo sperma do głowy Ci dobija !!! Każdej dziewczynie tak pioszesz to nie dziwie się że ma ciebie w d*pie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry