Widok

Grand House Comfort i Premium

Osiedle Gdynia Wiczlino II Temat dostępny też na forum:
Wiczlino to prężnie rozwijająca się dzielnica Gdyni - przybywa tu nowych domów i całych osiedli, szybko rozwija się także dzielnicowa infrastruktura. W ostatnich latach oddano do użytku nowy budynek liceum, w planach jest także budowa basenu. Realizowany jest bulwar wzdłuż Potoku Wiczlińskiego oraz liczne inwestycje drogowe – Trasa Kaszubska z rozbudową węzła Karwiny oraz Obwodnica Witomina, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niezadowolony Polak. A jak :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie napalaj się zbytnio na te szkoły, zwłaszcza liceum

Podstawówka przepełniona, dzieci chodzą na zmiany. Ładny budynek, ale to kołchoz. Liceum jest, ale czy się dzieciak dostanie... To jak losowanie w totka. Może i tak będzie dojeżdżał do centrum Gdyni, bo wybierze sobie inne albo do tego po prostu nie będzie miejsc.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Poważnie rozważam tą inwestycję

W zeszłym tygodniu otrzymałem ofertę i w weekend, zachęcony komentarzami w internecie, pojechałem zobaczyć gdzie powstanie nowe osiedle. Okolica super, blisko Lidl i nowe szkoły, w tym chyba liceum. Dojazd kilkaset metrów od głównej drogi, gdzie jeździ autobus. Cicha i spokojna okolica z pięknym widokiem na las. Wcześniejszy etap znajduje się jeden zjazd wcześniej, i jeżeli tak będzie wyglądać także ten etap to kupuję!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 16

Mieszkam niedaleko starego i nowego osiedla, i muszę przyznać, że te domy wyróżniają się z otoczenia - fajna, nowoczesna architektura. Szkoda tylko że mieszkańcy nie dbają o estetykę swojego obejścia. Ciekawy jestem jak wyjdą te nowe, to całkiem spory teren, na wizualizacjach wyglądają super - już widać przygotowania, ogrodzenie i dojazd.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry