Widok

Grill, ognisko, ewentualnie pub.

Ponieważ nieśmiało wychodzi słoneczko i można mieć cichą nadzieję na poprawę pogody proponuję pierwsze wiosenne spotkanie forumowe. Do wyboru grill, ognisko a w razie złej pogody pub. Lokalizacje grilla lub ogniska mamy sprawdzone w zeszłym roku (dla niewtajemniczonych zostaną one sprecyzowane podczas dalszych ustaleń) a jeżeli chodzi o pub proponuję bary i restauracje w Brzeźnie przy plaży, na Przymorzu/ Żabiance przy plaży lub w Sopocie (miejsce do późniejszego ustalenia).
Nie proponuję Wejherowa (ukłon w stronę Vilette) bo naprawdę ponad moje siły jest wracać w nocy na bani z końca świata. ;))
Termin: 27.04.2013 godz 18.00. Jest jeszcze dużo czasu na poczynienie niezbędnych ustaleń.

Co Wy na to?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://sprawdzpogode.pl/ ten termin rokuje nawet dobrze :)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ależ drogi Crossie, nikt Tobie nie każe wracać do domu na bani :)

I ponad moje siły jest wracać do domu na koniec świata, nawet w stanie niewskazującym na spożycie...
Mnie przekonywać nie trzeba ;]

Proponuję ognicho w parku Reagana - miejsce sprawdzone i bezpieczne pod względem prawnym. Byle je zaklepać w UM.
Ognicho ma tego plusa, że można się grzać, gdyby Twoje optymistyczne rokowania pogodowe nie ziściły się w 100% (tzn. w przypadku braku upału :/). Można oczywiscie też przytargać grille, jak kto chce.
No i jest sporo miejsca. W przypadku imprezy o charakterze otwartym może się ono przydać ;)

Knajpa jako deszczowy wariant "B" - jak najbardziej. Może Chilly Willy?
A może ktoś ma lepszego pomysła?

No i optymizmem napawa fakt, ze pojawiło się sporo "nowych" osób na Forum - także z Dalekiej Północy. Zatem jest szansa, że da się skrzyknąć jakiś transport, także dla Vilette :)
> drogi Crossie, nikt Tobie nie każe wracać do domu na bani :)

A co ma, biedaczysko, zostać w parku do rana?
Wilcy go zeżrą (choć na oko łykowaty :])
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
I znowu peszek ,akurat tego dnia i następnego pracuję :-/
@Julieta: Bez ściemy. Nawet jeśli pracujesz, to nie dłużej niż do 21 - potem możesz przyjechać. A nazajutrz najwyżej będziesz letko niedospana ;)
Możliwe że nawet ja wpadnę to wy powinniście być tym bardziej ....Będę miał co pisać przez tydzień :D
> Możliwe że (..) wpadnę (..)
> Będę miał co pisać przez tydzień :D

Obawiam się, że jak wpadniesz, będziemy mieli co czytać przez wiele lat ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też widzisz same plusy tego spotkania :P
Same.. nie.
Znowu trza będzie palety jumać i ganiać po parku stonkowymi wózkami :)
Ale.. ilość plusów przewyższa znacząco drobne upiardliwości :]
Z Dalekiej Północy :) Czuję się, jakbym mieszkała na Islandii ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Vilette
Pomyslałam o Antarktydzie ,ale faktycznie Islandia też daleko :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Żeby podjąć jakieś działania organizacyjne trzeba wiedzieć czy warto tzn. czy będą chętni. Proszę deklarować swoją obecność. :)

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Vilet nie jesteś odosobniona też jestem z tego (końca świata) ale mieszka mi się w nim super
I ja nie narzekam, o nie :)
czy całkiem nowe, niezapoznane jednostki też mogą przypełznąć? i po obcować z Wami? ;)
No jasne :D
Skoro Cross zamieścił propozycję publicznie, to wnioskuję, że jest ona skierowana do wszystkich forumowiczów - także tych całkiem świeżych, czy tych lekko już nieświeżych, ale jeszcze niezapoznanych ;]

Prosiemy zatem usilnie o deklarację chęci przypełznięcia - co będzie wystarczającym motywatorem do podjęcia właściwych kroków.
Dokładnie. Impreza odbędzie się na terenie ogólnodostępnym więc uczestnictwo bez ograniczeń. I oczywiście im więcej osób tym weselej.

Stanisław Lem
do góry