Widok

Grill, ognisko, ewentualnie pub.

Ponieważ nieśmiało wychodzi słoneczko i można mieć cichą nadzieję na poprawę pogody proponuję pierwsze wiosenne spotkanie forumowe. Do wyboru grill, ognisko a w razie złej pogody pub. Lokalizacje grilla lub ogniska mamy sprawdzone w zeszłym roku (dla niewtajemniczonych zostaną one sprecyzowane podczas dalszych ustaleń) a jeżeli chodzi o pub proponuję bary i restauracje w Brzeźnie przy plaży, na Przymorzu/ Żabiance przy plaży lub w Sopocie (miejsce do późniejszego ustalenia).
Nie proponuję Wejherowa (ukłon w stronę Vilette) bo naprawdę ponad moje siły jest wracać w nocy na bani z końca świata. ;))
Termin: 27.04.2013 godz 18.00. Jest jeszcze dużo czasu na poczynienie niezbędnych ustaleń.

Co Wy na to?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystkie informacje, lącznie z mapą, wskazówkami dojazdu i logistyką są powyżej.
Jako "nowa" zapłacisz frycowe, zmuszona przeczytać całość wątku ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Nie udzielałam się wcześniej... ale po zapoznaniu się ze zbliżającą się imprezą - ogniskiem,,,, nabrałam chęci na wkręcenie się w waszą grupkę.
Studiuje w Sopocie i w ten weekend będę w Sopocie :)
Jeżeli nie macie nic przeciwko chętnie poznam nowe twarze - napiszcie mi w razie "w" jak mam tam dojechać i czy w ogóle mogę się do Was dołączyć ??
> Nie byłabym taką optymistką

Blondyna.. nie kracz!
Własnie z inna koleżanką snuję wspomnienia z poprzednich spotkań, kiedy niby też nie było pogody i zaczynalismy praktycznie w deszczu.
A jak pogoda zobaczyła, że nic sobie z niej nie robimy i może nam skoczyć - to się radykalnie poprawiała.
Nie było tak? :D
> Ognicho zapowiada się całkiem fajnie.

I całkiem pokaźne.
Wiem, że w drewnie które kupimy w sobotę, partycypować będzie przynajmniej 11 osób. TO oznacza ok. 0,12 m3 drewna - czyli w przybliżeniu odpowiednik 6 europalet.
A taką ilością + kilka worków drewna zrobiliśmy całkiem niezłe ognicho we wrześniu.
Założyłem powyżej wariant pesymistyczny.
Jeśli uda się nabyć stemple używane a ilośc partycypantów wzrośnie - ognicho będzie, że hej ;)

I może wreszcie będzie okazja, abym oddał Kociowi jej sztućce do pieczenia kiełbas. Kociioo.... słychać? :)
Nie byłabym taką optymistką patrząc na sobotnią pogodę kiedy cały kraj od morza aż po góry będzie tonął w deszczu i gromach z nieba
Czy w razie takiej pogody mamy ustalony plan B taki konkretny ?
Tylko pogodę zapowiadają niefajną, ale co spojrzę na te prognozy to się zmieniają z deszczu na słońce i w druga stronę, więc Ja wróżbita Pawelski przepowiadam 27 kwietnia słoneczny dzień i pogodny, ciepły wieczór :)
Ognicho zapowiada się całkiem fajnie.

:)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Jeszcze mamy chwilę na 100% .Jak stwierdziła Sissel ,niektórzy znajdą drogę i przybędą bez deklaracji.(lub jakoś tak)
Jeśli Nudziasz i Pawelski zrobili przelewy, to mamy już plan minimum. Ale wiem, że go przekroczymy :)
Ja też dziś po wielu zmaganiach .... przelałem :D więc powinno byc juz 100% :D
Z mojej strony przelew poszedł, pewnie jeszcze nie doszedł, ale poszedł. Czy to oznacza 100% planu minimum?
Będę z kundelkiem :) nieco z dużym ogonem ale dotrę do Was :)
Fąfara pyta znajomego:
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
Bognaaaa! :D będziesz? ;-)
to ta sama solidna firma... tak słyszałam ;)

To dzięki za info!
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
A pudło.
Tym razem, spiritus movens przedsięwzięcia jest Cross.
Ja robię za Starszego (i to sporo..) Drewniczego :D
ale się tutaj narodziło wątków i wąteczków :) ognisko zorganizowane? kto tutaj jest sołtysem? pewnie Sadylek sprawę monitoruję :))
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
Zazwyczaj nie mam wątpliwości. Przeważnie WIEM ;)

Jak zwykle Sadyl wie ,ale nie powie .
Czyli jest dobrze
@Wkurzona:

Zazwyczaj nie mam wątpliwości. Przeważnie WIEM ;)
> Proponuję czarne, są dość seksowne a i oczka na nich bardziej wzbudzają zainteresowanie
> Nie wiem w sumie why, no ale tak po prostu jest

http://www.youtube.com/watch?v=4Fc67yQsPqQ

Masz rację.. tak jest.. Zastanawianie się nad tym nie ma sensu... zanim nie zobaczę Cię na ognisku w podartych rajstopach/pończochach ;]
Też nie wiem czemu, ale też mi takie bardziej się podobają.
Ale to że mi takie się podobają nie znaczy że mam zacząć w takich chodzić bo podobają mi się na kobietach :d I myślę że tak samo Sadylowi :D Na szczęście oszczędzę wam tego widoku :D
do góry