Widok

Grill, ognisko, ewentualnie pub.

Ponieważ nieśmiało wychodzi słoneczko i można mieć cichą nadzieję na poprawę pogody proponuję pierwsze wiosenne spotkanie forumowe. Do wyboru grill, ognisko a w razie złej pogody pub. Lokalizacje grilla lub ogniska mamy sprawdzone w zeszłym roku (dla niewtajemniczonych zostaną one sprecyzowane podczas dalszych ustaleń) a jeżeli chodzi o pub proponuję bary i restauracje w Brzeźnie przy plaży, na Przymorzu/ Żabiance przy plaży lub w Sopocie (miejsce do późniejszego ustalenia).
Nie proponuję Wejherowa (ukłon w stronę Vilette) bo naprawdę ponad moje siły jest wracać w nocy na bani z końca świata. ;))
Termin: 27.04.2013 godz 18.00. Jest jeszcze dużo czasu na poczynienie niezbędnych ustaleń.

Co Wy na to?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Precyzuję dla marudzących i niewtajemniczonych:

1. Dobra pogoda będzie na pewno. A jak nie to będą fajni ludzie a to równoważy wpływ złej pogody.

2. Udział w ognisku na własną odpowiedzialność i bez żadnych ograniczeń.

3. Przedział wiekowy biorących udział nie ma żadnego znaczenia. Tyle że ewentualne chamstwo i głupota nie będą tolerowane. W zeszłorocznych imprezach brało udział ok 15 osób w wieku od ok dwudziestki do ok pięćdziesiątki ale nie jest to zakres w żaden sposób wiążący.

Kwestie logistyczne:
- dobry humor obowiązkowy,
- nie rozmawiamy o polityce (komunikat przede wszystkim dla zetjota ;] )
- prowiant i napitki każdy uczestnik zapewnia sobie we własnym zakresie (ponieważ jest to miejsce publiczne spożywanie napojów wyskokowych na własne ryzyko ;] ),
- opał także musimy zapewnić sobie we własnym zakresie więc każdy uczestnik organizuje worek drewna kominkowego tudzież innego nadającego się do spalenia w ognisku,
- po imprezie teren zostawiamy w takim stanie jak go zastaliśmy.

Wczoraj złożyłem wniosek do ZDiZ o pozwolenie na organizację ogniska. Odpowiedź ma być do końca tygodnia.

Mo napisz z której części Trójmiasta będziesz jechała.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sissel osoby będące bohaterami urban legend często urastają do rangi celebrytów.
;))

Stanisław Lem
Sisselku,
>"oferty pracy", ale spojrzałam na nick i szybko oprzytomniałam
racja, ja się do pracy nie nadaję, mam dwie lewe ręce :PP i racja, nie wiem jak musiałaby być przystojna, żebym się zgodziła ;))))
i czyżby moja własność Ci zawadzała w domu? mąż się co rano potyka? ;))

>1. Dobra pogoda będzie na pewno.
image

>dla zetjota
będziieeee???!!!! ja bym się szalenie ucieszyła!!!! serio!

Cross,
jak się nie pojawią przystojne (albo chociaż możliwe przystojne) oferty, to Ci napiszę.
Twoja własność głęboko ukryta, żeby nie kusiła. Kto wie, co tam przechowujesz :)))

A te przystojne w Twoim mniemaniu mają krzywe nogi? Tak się zastanawiam...

Jeśli polityka to może pojawi się K&K.

Nie jestem pewna czy jestem na to gotowa :)

mogą być krzywe nogi, może nawet nie być nóg. nie jestem wymagająca.
zastanawiam się też czy właściwym było użycie określenia 'przystojny' - bo wcale nie musi :P
Mo_ podnieś choć odrobinę poprzeczkę. Psujesz rynek ;)

Witam,
Jestem nowy na forum, a w Trójmieście od prawie roku. Chętnie dołączę do waszego zacnego grona. Pojęcia nie mam gdzie jest park, o którym mowa, ale coś czuję, że google mi w tym pomoże. Oficjalnie piszę się na ognisko!
aha gdyby ktoś z centrum Gdyni też się wybierał to oferuję może nie pomoc, ale towarzystwo w dotarciu na wyznaczone miejsce.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
aha i aha numer 2. :) Jeżeli ktoś tu na forum ma podobną pasję jak ja, czyli fotografia to chętnie wybiorę się na jakiś spacer z aparatem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znaczy ze impreza ogniskowa ze znanym fotografem Pawelskim ;)
Super :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmmm...
Zdjęcia z poprzednich spotkań na Pudelka nie wyciekły (chyba).
Ale na nich prawie wszyscy się (przynajmniej z forum) znali.
Teraz wygląda na to, że będzie sporo zupełnych "świeżynek".

Czy można liczyć na dyskrecję osób nieznanych? - oto jest pytanie.. :]
"Teraz wygląda na to, że będzie sporo zupełnych "świeżynek"."

Z deklarowaniem obecności słabiutko więc nie wiadomo kto będzie.

Stanisław Lem
Znaczy ze co? zakaz fotografowania ?Dla "świeżynek"A ja zaliczam się do znanych z forum?
Na rożnych imprezach jestem " osobą z aparatem" Uwielbiam robić zdjęcia, tak jak jeść słodycze i zapach kawy najlepiej o poranku....;) no i oczywiście jeszcze trochę innych rzeczy .
Na moją dyskrecje możecie liczyć , oczywiście jak dam radę być na tym wspaniałym ognisku i będę miała aparat.
> zakaz fotografowania ?

No nie.. bez jaj ...
Zdjęcia są miło widziane - pod warunkiem, że rozpowszechniane będą wyłącznie wśród uczestników :)
> Z deklarowaniem obecności słabiutko

Ja bym się deklaracjami nie przejmował. Temat ogniska funkcjonuje już w innych wątkach i raczej jestem optymistą, jeśli chodzi o frekwencję.
Tym bardziej, że wiem o kilku osobach, że raczej przyjdą, ale nie chcą się jeszcze deklarować ;)

Zresztą.. jak będziesz miał zgodę z ZDiZ i nie nastąpi kataklizm pogodowy to możemy się umówić, że zrobimy ognisko NA PEWNO. I tyle.
Kto przyjdzie, to przyjdzie - a kto nie przyjdzie to fujara ;]
Zdjęcia są miło widziane - pod warunkiem, że rozpowszechniane będą wyłącznie wśród uczestników :)

Podpisuję się obiema rękoma i nogami , nie chciałabym aby moja "facjata" poszła w "obieg" wszak jestem osobą bardzo publiczną :)

Dopisuję się do listy uczestników z 90% gwarancją przybycia
Ja Justtys, obiecuje rozpowszechniać zdjęcia tylko wyłącznie wśród uczestników .
A co dalej zrobią uczestnicy nie ponoszę odpowiedzialności ;)
Oczywiście jak będę mogła być i będzie ze mną mój aparat;)
>Czy można liczyć na dyskrecję osób nieznanych? - oto jest pytanie.. :]

to mam przychodzić czy nie? :D
Co do fotografowania, to zajmuję się troszkę inną fotografią niż dokumentacja ognisk, imprez, czy urodzin cioci... Więc z mojej strony błysków flesza nie doświadczycie. Co do samych zdjęć to też średnio chciałbym zobaczyć gdzieś w necie swoją twarz całą w musztardzie ze znikomą ilością elokwencji w oczach :) Jestem "świezakiem" ale mam nadzieję, żadnej fali czy kocenia nie przewidujecie? :P

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry