Widok

Grill, ognisko, ewentualnie pub.

Ponieważ nieśmiało wychodzi słoneczko i można mieć cichą nadzieję na poprawę pogody proponuję pierwsze wiosenne spotkanie forumowe. Do wyboru grill, ognisko a w razie złej pogody pub. Lokalizacje grilla lub ogniska mamy sprawdzone w zeszłym roku (dla niewtajemniczonych zostaną one sprecyzowane podczas dalszych ustaleń) a jeżeli chodzi o pub proponuję bary i restauracje w Brzeźnie przy plaży, na Przymorzu/ Żabiance przy plaży lub w Sopocie (miejsce do późniejszego ustalenia).
Nie proponuję Wejherowa (ukłon w stronę Vilette) bo naprawdę ponad moje siły jest wracać w nocy na bani z końca świata. ;))
Termin: 27.04.2013 godz 18.00. Jest jeszcze dużo czasu na poczynienie niezbędnych ustaleń.

Co Wy na to?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@M!:

Rowerem? Dżizas.. pragniesz mej rychłej śmierci?
Miałem na myśli solidne cztery kółka.
I to takie, którymi można jeździć na bani po parku Reagana :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tam nie wiem, ale czy będą fotoreporterzy czy też nie, to na ogniska chodzę luźno(sportowo)
Ortalion i klapki "kubota" nigdy nie wyjdą z mody!!! Ortalion to taka mała czarna męskiego świata, każdy powinien mieć w szafie kilka rzeczy... Ortalion, klapki kubota, mokasyny, sweter ze świątecznym wzorkiem i trampko-korki :) Bloga Kasi Tusk nie czytacie? :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Klapki KUBOTA to klasyk! no i oczywiście do tego OBOWIĄZKOWO białe skarpety! :D
Jakoś nie jestem fanka ww. bloga ;-)
@ Sadyl

Przecież wiemy, że o wrotki chodzi :D

Ja tam również na sportowo, chociaż może dres odpuszczę :)
>I to takie, którymi można jeździć na bani po parku Reagana :]
że jakiś wózek 4 kołowy (sklepowy)?;)
> o wrotki chodzi

Pudło, Ilonka...
Ścieżki są gruntowe zatem wrotki na nic :)
A może sandałki i skarpeciory zaciągnięte pod sama kolana :)

Boszzzzze, okropieństwo, jednak niestety ciągle widoczne na męskich odnóżach
Brawo, Justtys :)
Sadyl, stawiasz wszystkim? :D
Jak bozia da zrobię sobie koszulkę z nadrukiem Nudziasz oryginalnie co?;p i Dżinsy pocięte w kolanach+bluza z kapturem to chyba optymalne ubranie na ognisko :D Bloga Kasi Tusk nie czytam;p Ortalionu nie posiadam klapek też nie nawet swetrów nie mam ...tzn że nie jestem męski kurcze. A dziewczyny w fiolecie zawsze są modne. Ostatnio widziałem jedna w płaszczyku fioletowym, zielona jaskrawa torba , niebieskie dżinsy i różowa jaskrawa czapka :D rewelacja :D
Było proste :)
Ale z drugiej strony Sadyl jak nabyłeś taki wózeczek? znaczy chyba czytałam gdzieś jakieś marki ten wózek. Ale całej historii nie znam ;)
> sandałki i skarpeciory zaciągnięte pod sama kolana

jeszcze krótkie spodenki i kamizelka wędkarska :)
Troszkę wyprzedzę fakty - miejsce ogniskowe jest na przedłużeniu Obrońców Wybrzeża. Parkuje sie na końcu ulicy, koło Stonki. I własnie stonkowe wózki są podstawą transportu towaru z parkingu w miejsce "0"
Paniała?
"...tzn że nie jestem męski kurcze" pozwolę sobie nie oceniać Twojej męskości, ale takie braki klasyki w szafie świadczą o braku pojęcia o światowych trendach w modzie :P

Tak już pomijając klapki, dresy itp. powiedzcie mi czy po drodze na ognisko, będę miał okazję kupić worek drewna kominkowego? Jakaś stacja paliw z takowym asortymentem? Przez "po drodze" nie miałem na myśli obszaru między wzgórzem św. Maksymiliana, a parkiem Reagana :) tylko jakąś najbliższą okolicę parku.
W okolicy jest stacja paliw i dwa markety (Stonka i bodaj Netto). Ale jak akurat tam nie będzie, to jesteś udupiony ;)
>Paniała?
Pewnie ze tak ,tym bardziej że juz w archiwum o tym czytała;)
wejście na imprezę tylko z workiem drewna :D
Tylko tak sobie myślę...czy te super wozy marki Stonka posiadają aktualne OC? ;)
Pawelski, ja pozwolę sobie ocenić Twoją męskość po tym, że czytasz bloga Kasi Tusk ;-) och! ach! :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry