Widok

Grill, ognisko, ewentualnie pub.

Ponieważ nieśmiało wychodzi słoneczko i można mieć cichą nadzieję na poprawę pogody proponuję pierwsze wiosenne spotkanie forumowe. Do wyboru grill, ognisko a w razie złej pogody pub. Lokalizacje grilla lub ogniska mamy sprawdzone w zeszłym roku (dla niewtajemniczonych zostaną one sprecyzowane podczas dalszych ustaleń) a jeżeli chodzi o pub proponuję bary i restauracje w Brzeźnie przy plaży, na Przymorzu/ Żabiance przy plaży lub w Sopocie (miejsce do późniejszego ustalenia).
Nie proponuję Wejherowa (ukłon w stronę Vilette) bo naprawdę ponad moje siły jest wracać w nocy na bani z końca świata. ;))
Termin: 27.04.2013 godz 18.00. Jest jeszcze dużo czasu na poczynienie niezbędnych ustaleń.

Co Wy na to?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@MO do grobu mnie wpędzisz za tą trójkę :D, wystrachałam się, że coś pokićkałam :D

Za podwózkę podziękowałam oddzielnym wpisem, pamiętam :), że było nas więcej niż troje, a wyrazy uznania dla trójki to piła, drewno i miejscówa, Justtys jeśli się nie mylę :), Sadyl i Pan Cross :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"rżnięcie" musiałam drugi raz przeczytać, żeby skumać ;)

przyłączam się do podziękowań Matowi za podwózkę, mogę zaśpiewać piosenkę ;)
Ilonka, trójka, której dziękujesz to rozumiem te osoby, z którymi wracałaś, ale kogo pomijasz?
M! aż takiej trzody nie zrobiłaś ;)))

kiedy i gdzie na densing?
Również, podobnie jak Cross, odwiedziłem miejsce ogniskowe. Jednak musiałem zrobić znacznie większy spacer po plaży, żeby mi promile całkiem odparowały ;)
Wczorajsze rżniątko spodobało mi sie na tyle, że wpadłem tylko na moment rozładować autko i lecę ogałacać koleżance działkę z drzew :D

Zdjątka ogarnę wieczorem.

Ale dla tych, co nie byli: mała próbka, żeby zazdrościli:

image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co do Prezesow ogniska - Podziekowania za organizacje !

~Mat
Dokladnie, Mati dziekujemy za podwozke ;)
!M
powrot do domu byl zacny ;D
no jesli chcecie jechac w prawo... :( o oooo!! :) za pozno .. jedziecie prosto .. to dobrze bo tam mieszkam .. xD zapraszam na herbatke , powinnam miec jakas wodke haha

Nudziasz
ten twoj sok z gumijagód zdzialal cuda !!!!;) heheh
ja celowalam w kartonik Ty w butelki ;)
~Nudziasz
" ...Zdziwiło mnie że tak mało chętnych było żeby postrzelać :D

Byli chętni tylko nie chcieli się ujawnić aby nie zdeklasować ciebie, a tak Weronka wymiatała :D

!M
Trzody nie było ale ubaw po pachy i pozwiedzaliśmy skrzyżowania które są w okolicy :D
A na tą herbatkę przy okazji zawitamy :) -"...jakąś wódkę w szafce mam" hihihi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cross - słowa uznania za organizację ..miło,miło :)
Pawelski , a nie było to ok 22? , no chyba że po drodze było lekkie zboczenie z trasy ..nie wnikam:)
Nudziasz ewenement ogniska , ubawiłam się przednio,poproszę o więcej
:)

p.s. czy wiedzieliście że obok ogniska grasował lisek ? kiedy wracałam napotkałam jego na drodze.

jeszcze 7 h w pracy
klinem kaca!
Ma ktoś może rosół w domu?;/
Do podziękowań za podwiezienie również się dołączam :)

@M! To gdzie jedziemy w prawo, w lewo czy prosto :D ??
jestem pod wrażeniem ;-) Jak już wczoraj pewnie wspominałam - organizator I KLASA :D
Pochwalę się że uczyniłem wizję lokalną terenu ogniska i ze zdumieniem stwierdziłem że służby miejskie zdążyły nawet (mimo Niedzieli) opróżnić śmietniki. A po nas zostało trochę trocin, kupka popiołu i dwa niedopalone pieńki.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
No... w końcu doszłam do siebie :D Hahaha Sadyl, może będziesz miał nowe hobby - strzelanie z łuku? ;>
Wielkie dzięki za podwiezienie :D (i sorry jak robiłam trzodę w aucie) :D
Mo, jak powiem, że żałuję to będzie zgodne z prawdą. Jak powiem, że nie żałuję (ku uciesze mojej przyjaciółki) to też będzie prawda. Niestety dla mnie (bo dla części populacji na szczęście) jeszcze mnie nie sklonowano i rozdwoić się nie mogłam. Ale... strasznie się cieszę, że bawiliście się fajnie. (w tym momencie zrozumiałam co Tusk miał na myśli na spotkaniu z matkami 1go kwartału)
Co prawda ok 23 zostałem porwany przez koleżankę żadną amorów, ale przed porwaniem bawiłem się zacnie, wszyscy z którymi zamieniłem, albo nie zamieniłem kilku słów dzięki za atmosferę, była przednia. Mam nadzieję, że spotkamy się przy ognisku jeszcze nie jeden raz i następnym razem nie dam się porwać :)
PS. Jak już się wyśpicie i wypoczniecie to chętnie zobaczę zdjęcia.
Strzelanie z łuku na prawdę było fajne :D Ty akurat miałeś farta ;p
Ale Weronika kurcze nie wiem ...aż mi głupio było że strzela lepiej ode mnie...Zdziwiło mnie że tak mało chętnych było żeby postrzelać :D
Mam nadzieje żę szybko minie ten kac...dawno nie miałem takiego ;p
A co do wspomień jest co wspominać... Ale do gaszenia ogniska nie było chętnych ...zostałem sam na sam z Crosem i jego fajna żona i deptaliśmy :D
I jeszcze raz dzięki za podwiezienie :D
ja jeszcze pamiętam orzechowke ... a później to już nic nie pamiętam ;)
> jak się ciesze zżę tej soplicy nie piłem

Ja piłem.. Ojojoj.. kicia.. nie tupaj... :/

Ale nie ma co narzekać. Kac minie a wspomnienia zostaną.
I radość z poznania kolejnych fajnych ludzi, którzy nie są już jedynie nickami z Forum.

No i... do wczoraj przez myśl mi nie przeszło, ze doskonale strzelam z łuku ;]

Trza ruszać po autko. Dało wczoraj z siebie wszystko :)
letni_a, szkoda, ze Cie nie bylo
Współczuję Jolka. Mnie też gardło boli ale ja je wyleczę gorącą kawą na pomoście bo nie należę do anginowców jednak wiem co to za choróbsko straszne.
Był fajnie :D ale karma mnie dopadłą ;p ale nawet się niewiecie jak się ciesze zżę tej soplicy nie piłem :D
do góry