Widok

Groupon na depilacje

Jakiś czas temu wykupiłam groupon na 3 sesje depilacji laserowej. Mam już porównanie z dwoma innymi salonami więc wiem jakich efektów można się spodziewać po każdym z zabiegów. Wydawałoby się że skoro sprzęt jest dobrej jakości to efekty będą dobre, ale ja nie widziałam praktycznie żadnych. Pewnie dlatego, że za każdym razem pani wykonująca zabieg ustawiała taką samą moc lasera twierdząc że jest o wiele wyższa niż poprzednio, a już z doświadczenia wiem że wyższa moc to o wiele większy ból, czego nie zauważyłam nawet przy 3 wizycie. Widocznie polityką salonu jest obsługa klientów z Groupona na niższym poziomie, żeby potem już po normalnej cenie wizyt było więcej. Wizyty był bardzo krótkie a wykonanie niestaranne. Sama obsługa zostawia wiele do życzenia, nie zachęca do powrotu do salonu.
Moja ocena
Prestiż kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 1

oferta: 5

jakość usług: 1

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 2

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak widać po licznych wpisach na ten temat, naiwnych nie sieją! Ciągle ktoś liczy na to, że za pól ceny dostanie taką samą super usługę jak za pełną cenę. Myślcie tak dalej...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A dlaczego klient z groupona mialby byc traktowany gorzej ? Przedsiebiorca ktory uzywa grouponu jako jednorazowy zarobek to dla mnie amator bo to idealna okazja do tworzenia listy klientow. Ja prestizu nie polece zadnej z moich kolezanek a salon swieci pustkami. A chyba wielkich strat by nie poniesli jakby dziewczyna 10minut dluzej postrzelala laserem nie omijajac polowy wlosow. Ja mam 3 inne czesci ciala juz na stale wydepilowane laserowo w innym salonie i zaczynalam z grouponem. Bo po co przeplacac ? I ja bylam zadowolona i wlasciciele bo pozniej dawali mi znizki i przychodzilam na kolejne wizyty. Prestizu chcialam sprobowac bo byl blizej mojego domu, teraz zaluje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry