Widok
Groupon to ściema!
Witam wszystkich, chciałabym ostrzec przed zakupem Grouponów bo to ściema! kupiłam , bo chciałam zmienić poprzedni klub na coś innego, ale spotkałam się z olewką i normalnie jestem mega zawiedziona, nie zamierzam nawet go wykorzystać do końca, bo jeśli nie mogę chodzić na zajęcia jakie mnie interesują to jaki sens, od momentu zakupu kuponu zmienił się regulamin i trzeba się zapisać na zajęcia, ale aby się zapisać trzeba być członkiem klubu - haha ,zapomnieli o tym po informować.
Obsługa nie ogarnięta( recepcja), zapewniają że nie ma problemu że ze wszystkiego będę mogła korzystać po czym się okazuje że NIE!!! nie polecam!szału nie ma są lepsze kluby i miła obsługa!!! nawet nie kwapią się żeby sprzedać wodę czy cokolwiek po prostu mówią że nie mają wydać ,jak by w około mało sklepów było aby rozmienić kase!
Obsługa nie ogarnięta( recepcja), zapewniają że nie ma problemu że ze wszystkiego będę mogła korzystać po czym się okazuje że NIE!!! nie polecam!szału nie ma są lepsze kluby i miła obsługa!!! nawet nie kwapią się żeby sprzedać wodę czy cokolwiek po prostu mówią że nie mają wydać ,jak by w około mało sklepów było aby rozmienić kase!
Moja ocena
Fitness Klub Zdrofit
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 1
oferta: 5
wyposażenie: 5
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.3
* maksymalna ocena 6
Na zajęcia nie trzeba się zapisywać i na pewno nikt z obsługi nie udzielił Pani takiej informacji. Klubowicze po prostu, w przeciwieństwie do pozostałych klientów, mają możliwość rezerwacji zajęć, żeby mieć 100 % pewności uczestnictwa. Ważność kuponów groupona celowo została zaplanowana na miesiące letnie, kiedy frekwencja jest najniższa i właściwie nie ma takiej możliwości żeby nie skorzystała Pani z zajęć na które przyjdzie (sytuacja taka nie zdarzyła się od początku lipca). Pozostaje mi tylko zaprosić do wykorzystania pozostałych wejściówek w naszym klubie. Zapraszamy.