Widok

Grunge! Potrzebni ludzie

Witam.

Więc tak Chciałbym założyć grungeową kapelę z prawdziwego zdarzenia i w związku z tym poszukuję basisty i perkusisty. Mam 17 lat i gram na gitarze elektrycznej od około 4 lat. Mój wokal nie jest jakiś tam wspaniały, ale cały czas pracuję nad nim i zdzieram gardło jak tylko mogę. Od ludzi, którzy byli by zainteresowani wymagam: własnego sprzętu (nie musi być jakiś najlepszy) i umiejętności grania na nim, w stopniu chociaż podstawowym. Miło by było, gdyby byli w moim przedziale wiekowym. Na początek chciałbym nagrać chociaż parę coverów kapel typu Nirvana, Green River, Hole, Alice In Chains i zobaczyć co z tego wyjdzie. Scena grungeowa w Trójmieście strasznie kuleje, więc czas najwyższy coś z tym zrobić!!!

Kontakt:
Email: chelmikgdynia@gmail.com
GG: 12394184
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, dlaczego interesuje Cię właśnie taka muzyka? Grunge był na czasie kiedy się urodziłeś, te 17-18 lat temu. Zespoły które wymieniłeś były w okresie swojej świetności, ale wtedy nie było jeszcze wielu także świetnych kapel, których słuchają młodzi ludzie teraz. To ciekawe, że chcesz grać muzę poprzedniego pokolenia... Znalazłeś już kogoś do zespołu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hobby

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry