Widok

Grupa Bojano Polska

Cześć, Czy ktoś ma informację czemu wstrzymana została grupa Bojano?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo admin miał już dość tej nagonki. Podziękujmy Pani Sołtys, która pewnie go męczyła o każdy post, który śmiał ją krytykować a z drugiej strony osoby wyzywające go od dyktatorów lub piszące, że losowo usuwa posty . Na grupę można dalej wejść. Tam jest napisany powód. Między wierszami można wyczytać co było powodem.

W takiej patologii ciężko żyć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
I bardzo dobrze, że go wyrugowali i zrobili własną grupę. To nie miejsce na jakieś prywaty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeszcze trochę i będziemy mieli w Bojanie media jednej i drugiej opcji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
I każde będzie swoją wersję wydarzeń przedstawiać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Została wstrzymana po aferze z panią sołtys jest nowa grupa pod nazwą Forum Bojano
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To teraz niech jeszcze Sołtys założy swoją grupę i będziemy mieli pluralizm. Mieliśmy w miarę niezależną grupę. Teraz będziemy mieli kontrolowane social media. Jak myślicie, że na nowej grupie będzie pełna swoboda wypowiedzi to wrócmy tutaj za rok i sobie to zweryfikujemy:D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka niezależna, że jak sołtyska oburzyła się o napis przy krzyżu to ją zawieszono
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja sie wcale nie dziwie, że zawiesił tę grupę. Z tego co wiem od ludzi to Sołtys nie lubi krytyki. Podejrzewam, że musiały być niezłe naciski a w połączeniu z hejtem jaki się wylał to też bym tą grupę zamknął w pi!@##du
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno (23 odpowiedzi)

Między Bojanem a Kielnem firma Stachtrans planuję budowę wysypiska śmieci , takiego samego jak...

do góry