Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najlepszy sklep z konsolami oraz serwis w Trójmieście! wątek zamknięty Polecam! Bardzo miła obsługa, Panowie zawsze doradzą coś co warto kupić. Do...
~Kacper
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2017

Szybko i profesjonalnie wątek zamknięty serwis dba o klientów, kontat jest miły, a sprzedawcy uprzejmi. I naprawili...
~Wiking
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 maja 2017

YLOD wątek zamknięty Na miejscu i od ręki pomogli mi z usterką YLOD w PS3, także nie musiałem...
~Maciej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 maja 2017

Pętla aktualizacyjna wątek zamknięty Usunęli w mojej konsoli problem z pętlą aktualizacyjną. Wszystko w porządku i...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 maja 2017

Przystępne ceny i dużo gier wątek zamknięty Gry na wszystkie platformy, sporo akcesoriów, miła i rzeczowa obsługa.
~Milena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 maja 2017

Fachowa obsługa wątek zamknięty Zleciłem usunięcie usterki z synchronizacją pada. Poradzili sobie...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2017

Bogata oferta wątek zamknięty Można i wymienić stare tytułu, kupić nowości czy naprawić sprzęt. Odratowali...
~Lukasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2017

Wszedłem tylko na chwilę, wrócę po więcej wątek zamknięty Odwiedziłem sklep tylko po to, żeby odebrać paczkę DPD. Od niechcenia...
~tomek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2017

Ostrzegam przed oddaniiem sprzetu do naprawy wątek zamknięty Pad do PS3, odebrałem właśnie 4 raz i znów nie działa. Za usługę zapłaciłem i...
~Kamil
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2017

~Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry