Widok
Grypa żołądkowa
Dzień dobry
Moje dziecko chodzi do szkoły a drugie do bocianowa , jedno i drugie ma grypę . Wymiotują , nie wiem które przyniosło ale napewno panuje jakiś
Pani doktor powiedziała ze jest to okres i ze mam się uzbroić w cierpliwość , no jeszcze ospa różyczka itd ... czy tylko mi się wydaje , czy jak ja byłam dzieckiem nie kojarzę jakiejś jelitowego zapalenia
Moje dziecko chodzi do szkoły a drugie do bocianowa , jedno i drugie ma grypę . Wymiotują , nie wiem które przyniosło ale napewno panuje jakiś
Pani doktor powiedziała ze jest to okres i ze mam się uzbroić w cierpliwość , no jeszcze ospa różyczka itd ... czy tylko mi się wydaje , czy jak ja byłam dzieckiem nie kojarzę jakiejś jelitowego zapalenia
Niestety jest opcja,że Pani dzieci będą często chorować i załapią nie tylko grype żołądkową . Dzieci w przedszkolu szybko zarażają się wzajemnie proszę pamiętać, że to tylko dzieci.... (kaszlą zazwyczaj nie zatykając buzi, mają katarki, nie myją rąk co chwile jedno dotknie drugiego rączka do buzi i już bakterie przeniesione.) I fakt też jest taki, że jesienią i zimą więcej zachorowań. Życzę cierpliwości