Widok

Grypa żołądkowa

Dzień dobry
Moje dziecko chodzi do szkoły a drugie do bocianowa , jedno i drugie ma grypę . Wymiotują , nie wiem które przyniosło ale napewno panuje jakiś
Pani doktor powiedziała ze jest to okres i ze mam się uzbroić w cierpliwość , no jeszcze ospa różyczka itd ... czy tylko mi się wydaje , czy jak ja byłam dzieckiem nie kojarzę jakiejś jelitowego zapalenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zadzwoń do psiapsiółki i pogadaj
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mije dziecko chodzi do innego przedszkola w Baninie i tez jest grypa żołądkowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety jest opcja,że Pani dzieci będą często chorować i załapią nie tylko grype żołądkową . Dzieci w przedszkolu szybko zarażają się wzajemnie proszę pamiętać, że to tylko dzieci.... (kaszlą zazwyczaj nie zatykając buzi, mają katarki, nie myją rąk co chwile jedno dotknie drugiego rączka do buzi i już bakterie przeniesione.) I fakt też jest taki, że jesienią i zimą więcej zachorowań. Życzę cierpliwości
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale pamiętaj! Broń Boże nie szczep! Co tam odra, różyczka. Co dziecka nie zabije to wzmocni! najwyżej kogoś zarazi...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Widać, że zaszczepiony i to na wszystko jak leci mózg Ci totalnie zaorało...
Pieprzone banińskie trolle.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ten " Zaszczepiony" chyba raczej napisał to z przymróżeniem oka, bo jak można nie szczepić dzieci? Głupia i niezrozumiała moda nastala na nieszczepienie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przecież szczepionki wywołują autyzm ADHD i inne upośledzenia. Trzymac g**niaki z dala od szczepionek tylko dobra energia jest jedynym rozsądnym rozwiązaniem w połączeniu z ziołami zatrzyma wszystko co złe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

I Babę Jage poproś o pomoc specjalisto.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lepsza grypa niż syfilis itd ;-)

i zdrowaśki jeszcze, co za ciemnogród

ale syfilis milej się łapie niż grypę ;)

A ja moim corka zakazalam picia wody w szkole, daje im soki, herbate w termosie i zoladkowko jelitowki sie skonczyly

ale przecież gmina poradziła sobie z zanieczyszczeniem wodociągu. Burmistrz tak zarządził to tak jest!

Inne tematy z forum Banino

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

do góry