Gustoso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Gradowa 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ted - ocena Mniam mniam....
~Ted
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 2 lipca 2024

Domowe jedzenie ok ale pizza okropienstwo wątek zamknięty Pizza mokra,niedopuszczona a kebab to porażka,,nie mają pojęcia o tych...
~Lidia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2018

Szczerze odradzam wątek zamknięty Zamówiłam makaron penne z kurczakiem na ostro w sosie grzybowym, niestety...
~Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 września 2016

Okropne jedzenie wątek zamknięty Zamówiłam tagiatelle cztery sery z brokułami. Co otrzymałam? Makaron z sosem...
~Angelina Chm
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2016

Nie polecam wątek zamknięty Pizza na zakalcowatym cieście, gumowym, składniki zimne, ser spalony, sos na...
~klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 maja 2015

pysznie wątek zamknięty Pizza bardzo smaczna, ciasto i dodatki super. Następnym razem skusze się na...
~Jola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 lutego 2015

anonimm - opinia wątek zamknięty Jedzenie rewelacyjne, obsługa świetna , czas realizacji zamówienia dokładny...
~anonimm
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lutego 2015

Rewelacjia wątek zamknięty Obsługa cudowna wręcz jedzenie domowe... Bardzooo się poprawiła jakość usług...
~Kobieta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 stycznia 2015

KIEDYŚ PYSZNIE, DZIŚ NIE wątek zamknięty Zawiodłam się.. kiedyś były tam bardzo dobre pizze, bardzo lubiliśmy zamawiać...
~P.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 maja 2014

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wątek zamknięty kelnerka najlepsza delikatna blondyneczka ;p
~on
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 stycznia 2014

pizza po prostu niesmaczna wątek zamknięty Obsługa, szybkość itd bez zarzutu. Sama pizza była po prostu niesmaczna-...
~mr
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 października 2013

Dorota - opinia wątek zamknięty Zajechałam dziś po coś na obiad i kupiłam pizzę. Muszę przyznać, że dawno nie...
~Dorota
-

dodano: 18 lutego 2013

NAJGORSZA PIZZERIA W TEJ CZESCI GDYNI SYF I CHAŁA!!!! wątek zamknięty PIZZA JAK ZAKALEC, SKLADNIKI JAKIES STARE A DO TEGO GODZINY OTWARCIA...
~Maciej
1

dodano: 9 czerwca 2012

Gastronomiczna porażka i zwykłe gastronomiczne oszustwo wątek zamknięty Na moje i żony nieszczęście znalazłem ich ulotkę w skrzynce. W niedzielny...
~Halewicz
2

dodano: 22 lipca 2012

Najlepsza pizza! wątek zamknięty Byliśmy z mężem i w lokalu i również zamawialiśmy jedzonko na telefon. Pizza...
~Dorota
2

dodano: 23 czerwca 2012

Naprawdę smacznie !!! wątek zamknięty Zamawiałam z koleżanką w sobotę pizze i byłam załamana bo pani przez telefon...
~Ewa
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 października 2012

Jak dla mnie numer jeden w Gdyni. wątek zamknięty Pizza posiadająca podstawową jakże kluczową zaletę - boskie, grube ciasto....
~Piter
1

dodano: 8 października 2012

Wyborne - szczerze polecam wątek zamknięty Wiadomo, jak to w tygodniu nie ma czasu ani ochoty gotować. Nas to trafiło...
~Sąsiedzi
-

dodano: 24 października 2012

Polecam wątek zamknięty Jadłem tam wiele razy. Pizza bardzo dobra choć mogli by ciut więcej mięsa...
~Peace V
-

dodano: 22 sierpnia 2012

Najlepsza pizza w Gdynia Zachód wątek zamknięty Szybka dostawa, dobry smak, zero zgagi !!
~Magdalena
-

dodano: 22 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry