Gustowne Wesele

Organizacja wesel

Gdańsk, Kielnieńska 182

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
DJ Darek - wesele w Szczecinie wątek zamknięty Chciałam wraz z mężem serdecznie podziękować Dj-owi Darkowi za cudownie...
Romexxd
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 października 2018

Polsko-Algielskie Wesele wątek zamknięty Od ponad roku przygotowalismy Wesele w Trojmiescie, porozumiewajac sie z...
~Wioletta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 września 2017

Rewelacyjna współpraca wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni, że zdecydowaliśmy się na powierzenie organizacji...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 lutego 2016

Szczesliwi :) wątek zamknięty Ponieważ mieszkamy za granica, ja pochodze z Czech, mąż jest z Polski, przy...
~Andrea Hetzig
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2015

Ślub w Sopocie wątek zamknięty Witam nazywam sie Monika Zdecydowalismy sie na Konsultantów Ślubnych, z tego...
~Monika&Leif
-

dodano: 7 sierpnia 2015

Professional Organizer, a Party that we will never forget wątek zamknięty We could not make it without Gustowne Wesele. Mr Gabriel has helped us with...
~Beata Fortling and Poul Erik
-

dodano: 7 lipca 2015

Goraco polecam! wątek zamknięty "Gustowne Wesele" pomoglo nam zorganizowac ceremonie zaslubin w plenerze, jak...
~Marta
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2014

Nasze Wielkie Wesele wątek zamknięty Jako rekomendacja niech posłużą słowa Pary Młodej "Najpiękniejsza uroczystość...
~Magdalena i Tomasz
-

dodano: 22 sierpnia 2014

Patrycja & Neil, September 2013 wątek zamknięty We approached Gabriel at Gustowne Wesele to organise our wedding ceremony and...
~Patrycja
-

dodano: 13 lutego 2014

Anioł Stróż wątek zamknięty Dzień ślubu jest jednym z najważniejszych dni w życiu zakochanych ludzi i tak...
~Alicja i Bartek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 września 2013

Organizator ślubów i wesel Gabriel Gustowne Wesele wątek zamknięty Z usług firmy Gabriel Gustowne Wesele skorzystaliśmy w tym roku, w sierpniu...
~Milena Budzałek
-

dodano: 3 września 2013

Sycylia 2013 - Wesele wątek zamknięty Ogromne podziękowania dla organizatorów, Joanny i Gabriela - Gustowne Wesele,...
~Ewa i Karol
-

dodano: 11 lipca 2013

Michal Asia wątek zamknięty Dziekujemy slicznie za uczestniczenie w ceremoni slubnej naszych przyjaciol...
~Don Corleone
-

Wesele na Sycylii 2013 wątek zamknięty Wesele zorganizowane profesjonalnie, piękna uroczystość, wszystko na jak...
~Aneta i Bartek
-

Sycylia - SAVOCA wątek zamknięty Wesele odbyło się na Sycylii w miejscowości SAVOCA. Goście spędzili tam 3...
~Robert
-

dodano: 9 lipca 2013

Wesele wątek zamknięty Chcielibysmy podziekowac serdecznie za wspaniala wspolprace z Gustownym...
~Izabela Davidson
-

dodano: 19 czerwca 2013

DOSKONAŁOŚĆ W KAŻDYM CALU!!! wątek zamknięty Jeżeli czytasz opinie o Gustownym Weselu to znaczy że zastanawiasz się czy...
~Kasia & Bartek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 października 2012

Profesjonalizm, to ich drugie imię... wątek zamknięty Joanna i Gabriel Jażdżewscy, konsultanci ślubni, dla mnie najlepsi z...
~Sylwia Pilch
-

dodano: 12 czerwca 2012

Najlepsze na jakim byłam! wątek zamknięty Jesienią minionego roku miałam ogromną przyjemność uczestniczenia w ceremonii...
~Magda
-

dodano: 10 maja 2012

Just like a dream wątek zamknięty Jesteśmy małżeństwem już od ponad tygodnia. Wesele było piękniejsze niż...
~Agata i Radek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry