Widok

H-35

Nie to żebym był niecierpliwy czy coś w tym rodzaju ale czas leci a tu ani słowa o H-35.
Może ktoś wie cokolwiek ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie musi być ciąg arytmetyczny :-)
Mam nadzieję, że te liczby są losowe, ateraz wypadnie mi 100 ;-)
jestem z toba duchem i cialem ja 50 i 50 ale do 3 razy sztuka
50 i 50 no to 100 już jest ;-))) hehe
no coz to moze byc tez ciag geometryczny :P
a na powaznie na szczescie kazda trasa jest inna i nie warto porownywac
jesli chodzi o krajobraz to nie wiem czy sa inne albowiem tylko pierwsza 50 robilem a ona jak wiemy odbywa sie w nocy i trudno jest pozniej o porównania, no jesli chodzi o wymagania trasy to raczej roznicy nie widzialem to zalezy kto jakim jest nawigatorem i gdzie polezie..
wiesz roznie wyglada powiedzmy wysoczyzna elblaska a co innego plaskie bory tucholskie a jeszcze innaczej pradolina rady :) pamietaj ze kazdy rejon wyglada inaczej inne uksztaltowanie przecinek (las) inaczej chodzi sie po polach (a wlasciwie nie chodzi) a jeszcze inaczej po lakach po ktorych czasem mozna przejsc w malej grupie, kazdy start jest inny i naprawde mozna je porownywac ale to tak jak porownywanie roznych maratonow biegowych :)
Hej. Powiedzcie mi, jak to jest na trasie pieszej... chodzicie, biegniecie, czy jakie tempo macie? Bo patrzę na zdjęcia i tam widzę, że raczej biegli ci ludzie.. masakra.
Jednostki tylko biegają i to tylko pewnie na I pętli.
Zdecydowana większość, jeżeli nie ponad 95% maszeruje.
slonek napisał(a):

> Hej. Powiedzcie mi, jak to jest na trasie pieszej... chodzicie,
> biegniecie, czy jakie tempo macie? Bo patrzę na zdjęcia i tam
> widzę, że raczej biegli ci ludzie.. masakra.

Idzie się i idzie, bez końca ;) A potem się walczy z samym sobą ;)
Jak miniesz trzydzieści kilometrów w tempie przeciętnego Polaka :-), to już tylko walka z samym sobą pozostanie :-) do samego końca - jaki on by nie był :-)
asus112 napisał(a):

> jesli chodzi o krajobraz to nie wiem czy sa inne albowiem tylko
> pierwsza 50 robilem a ona jak wiemy odbywa sie w nocy i trudno
> jest pozniej o porównania, no jesli chodzi o wymagania trasy
> to raczej roznicy nie widzialem to zalezy kto jakim jest
> nawigatorem i gdzie polezie..

Jakbyś zaliczył kilka stromych podejść i zbiegów po wyruszeniu na drugą pętlę Harpa, który się odbywał w miejscowości Bożepole Wielkie, to byś się modlił o to, aby kolejny Harp był w Borach ;-)

W Borach ostatnio ukończyło chyba ze 140 osób (??), a w Bożympolu chyba 22. 23:58 h dla całości w Bożympolu jest według mnie dużo większym osiągnięciem niż złamanie 20h w Borach ;-).

Pozdrawiam,
Japco
tu sie zgadzam porownalem trabki wielkie i kobylnice raczej nie bylo roznicy w terenie ..
a to miłe, dziękujemy :)
Na H-35 organizatorzy postanowili utajnić również PK0 i o jego położeniu dowiemy się minutę przed startem :) W końcu to tylko jeden PK więcej do odszukania ;)
A może wcale nie zamierzają go ujawniać.
Szczerze mówiąc nie wiem skąd bierze się u niektórych taka wiara w w niezawodność orgów.
Wystarczy spojrzeć na to ile czekało się na wyniki z ostatniej edycji.
I chyba jeszcze nigdy nie czekaliśmy tak długo na komunikat startowy.
tomalos napisał(a):
Przecież jeszcze kupa czasu. Lepiej zajmijcie się treningiem drodzy malkontenci;)

Na wyniki faktycznie czekało się długo, ale sam Harpagan był zorganizowany jak zwykle rewelacyjnie. Teraz na pewno też tak będzie. Chcesz to przyśpieszyć i uważasz, że potrafisz, to zaoferuj swoją pomoc - zostań wolontariuszem:)

Odsyłam również do Księgi Gości na stronie Harpagana:] Tam czasem ktoś coś napisze.
A ja w tym roku odpuszczam "Harpagana". Skoro do dziś nie ma infromacji o Harpaganie, to ja odczytuje to, że organizatorzy nie chcą mnie tam (poprostu olewają nas).Niech napiszą oficjalnie, że impreza jest dla swoich kumpli i kolegów, a nie dla Nas - szarego tłumu.
czesc, wybieram sie pierwszy raz na harpagana i chcialbym sie czegos wiecej na ten temat dowiedziec. Moze ktos sie podzieli swoimi doswiadczeniami, na co zwrocic uwage, co ze soba wziac, jak wyglada sytuacja z czasem(na jakie odpoczynki mozna se pozwolic,jesli mozna;) ), jakies taktyki, zeby na koniec nie biec? pzdr
Sądzisz ze Organizatorzy na złość uczestnikom nie podają bazy rajdu?
A może są jakieś powody, o których nie wiemy, dla których lokalizacja nie może być w tej chwili podana - lepiej nie podawać niż później zmieniać ...

Pozdrawiam
Z tego co widzę, to przy okazji H33 informacja na temat bazy podana została 30.03, więc jeszcze kilkanaście dni do tej daty zostało :) Chociaż fakt, że w zeszłym roku wcześniej pojawiła się oficjalna notka, że Harpagan w ogóle się odbędzie a tym razem nie ma nic.