Widok

HARD-ZONE (Hard-Core,Nu-Metal,Metal,Rock,Grunge itp.)

Towarzyskie Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
KAZDY PIATEK MIESIACA!! Klub "ORBITAL" ul.Leczkowa 18 Gd-Wrzeszcz

Start 20:00 (klub otwarty od 18)

Do godziny 22 wszyscy maja wstep darmowy!!!Po 22 tylko studenci nie placa za wjazd!!

Klub studencki "ORBITAL" serdecznie zaprasza na cykliczną imprezę z serii HARDZONE. Spodziewać się można dużej dawki cieżkiego brzmienia przemieszanej z melodyjnymi akcentami;)

A grane kapele to m.in.:slipkont, machine head, hatebreed, korn, godsmack illusion, mudvayne, pantera, poison the well, fear factory, sweetnoise, slayer, sepultura, soulfly, staticX, system of a down, killswitch engage, ill nino, acid drinkers, coal chamber, marilyn, biohazard, deftones, drawning pool, messhuggah
oraz troche lżej:
tool, nin, alice in chains, guano apes, bush, disturbed, linkin park,limp bizkit, rage against the machine, a perect circle, incubus, audioslave, green day, blur, papa roach, clawfinger,the smashing pumpkins, chevelle,anouk i wielu, wielu innych znanych lub mniej znanych wykonawców!

Zaprasza dj Duff

www.sainc.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mi do spisu brakuje zdecydowanie przynajmiej Britney Spears ;d to jest dopiero muza..ale trzeba być koneserem..tak ciężkiej muzyki aby to słuchac..nie kazdy jest w stanie docenic fenomen tej muzyki ;]

-=JuStine=-
eeee... bez DM nie ma dobrej muzy...

Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
żeby spis był ładny dla mnie to ja porposzę Painkiller, Doom3, Quake4, F.E.A.R, PREY... to chyba nie szkodzi, że to z innej bajki ? ;))))

...Remember the jester that showed you tears...
Ladny spis ale brak mi tu kilku interesujacych pozycji, np deathstar
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"