Widok

H&M-praca

witam, proszę o opinie jak się pracuje w H&M, dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
słabe zarobki na 1/2 lub 3/4 etatu i dla tych co nie mają doświadczenia- bo takimi się łatwiej steruje, nie znają swoich praw, na mobbing zamiast sądem pracy- reagują płaczem w kąciku i zap... dalej jak murzyn, jak każda inna sieciówka- chcesz wiedzieć jak jest- pokręć się chwilę w dowolnym H&M przez 45min i poobserwuj atmosferę , najlepiej w jakiś weekend i spróbuj zlokalizować kierownika- odechce CI się
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie tak jest w sieciowkach pracownicy chodzą jak za kare masakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja akurat uważam inaczej, niż moi przedmówcy. Pracowałam jakiś czas w HM i nie narzekam, zarobki były jak dla mnie ok, w porównaniu np. do reserved - to o wiele wyższe. Atmosfera? Jak dla mnie bomba, nie czułam z żadnej strony mobingu, wręcz przeciwnie wszyscy byli pomocni, sympatyczni i wyrozumiali.
Wiadomo, pracy dużo - zwłaszcza w okresie wakacyjnym, ale to jak chyba w każdym sklepie tego rodzaju.
Jak najbardziej polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

do góry