Widok
HOSTEL HONEY DEN
24.12.2016, OPINJA
“Super miejsce na spokojny spędzenia czasu bedziesz spac wygodnie do rana”
5 na 5 punktów Oczekująca recenzja
Hostel Honey Den Centrum Gdansk Wrzeszcza znajduje się niedaleko kolo 15 minut jazdy tramwajem autobusem po centrum 3 miast
Autobusami we wszystkie kierunki dostanie sie w 10,minutach do przystanku głównego autobusowego
Z Hostelu do kolejki miejskiej, jak za rowno na pociagi dalekobiezne 10,minut do stacji Gdansk Wrzeszcz miejska kolejka w tym samym miejscu na lotnisko ,dostanie sie prosto bez klopotow.
Rynek jest obok czynny w wtorki, w karzdy piatek, i w niedziele.
Swietne miejsce jest bardzo blisko wszędzie.
"Jest to najlepszy hostel, w jakim kiedykolwiek miałam!
Personel jest dostępny dla każdej potrzebie, bardzo przyjazny i wspaniali ludzie! Poranne przynoszą świeże pieczywo buleczki, co bardzo mi się podoba i kawa jest dostepna! Hostel jest nowoczesny i bardzo schludny i czysty. Ja zdecydowanie polecam!"
Gdańsk - Obiekt należący do obiektu do listy ulubionych. Miód Den Hostel znajduje się w dzielnicy Gdańsk Wrzeszcz, 1,6 km od Stadionu Miejskiego w Gdańsku stadionu.
Dobry wybór, aby cieszyć się z mieisca i z Hostelu Honey Den polecam
“Super miejsce na spokojny spędzenia czasu bedziesz spac wygodnie do rana”
5 na 5 punktów Oczekująca recenzja
Hostel Honey Den Centrum Gdansk Wrzeszcza znajduje się niedaleko kolo 15 minut jazdy tramwajem autobusem po centrum 3 miast
Autobusami we wszystkie kierunki dostanie sie w 10,minutach do przystanku głównego autobusowego
Z Hostelu do kolejki miejskiej, jak za rowno na pociagi dalekobiezne 10,minut do stacji Gdansk Wrzeszcz miejska kolejka w tym samym miejscu na lotnisko ,dostanie sie prosto bez klopotow.
Rynek jest obok czynny w wtorki, w karzdy piatek, i w niedziele.
Swietne miejsce jest bardzo blisko wszędzie.
"Jest to najlepszy hostel, w jakim kiedykolwiek miałam!
Personel jest dostępny dla każdej potrzebie, bardzo przyjazny i wspaniali ludzie! Poranne przynoszą świeże pieczywo buleczki, co bardzo mi się podoba i kawa jest dostepna! Hostel jest nowoczesny i bardzo schludny i czysty. Ja zdecydowanie polecam!"
Gdańsk - Obiekt należący do obiektu do listy ulubionych. Miód Den Hostel znajduje się w dzielnicy Gdańsk Wrzeszcz, 1,6 km od Stadionu Miejskiego w Gdańsku stadionu.
Dobry wybór, aby cieszyć się z mieisca i z Hostelu Honey Den polecam
Moja ocena
SPOKO Hostel
kategoria: Schroniska
obsługa: 6
wygląd i czystość: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6