Widok
Hajduczek Willowe Wzgórza - opinie i oceny
Osiedle Hajduczek Willowe Wzgórza powstaje od lat w Łapinie Dolnym koło Kolbud. Osiedle położone jest niedaleko od trójmiejskiej aglomeracji, a jednocześnie nad brzegiem jeziora, w otoczeniu lasu, z dala od miejskiego zgiełku.
Najbliższe większe zaplecze handlowo-usługowo-edukacyjne znajduje się w Kolbudach.
Osiedle powstaje z podziałem na zadania. Budowa pierwszego zadania została ...
przeczytaj więcej o inwestycji
Najbliższe większe zaplecze handlowo-usługowo-edukacyjne znajduje się w Kolbudach.
Osiedle powstaje z podziałem na zadania. Budowa pierwszego zadania została ...
przeczytaj więcej o inwestycji
wątpliwy
byłam zainteresowana zakupem nieruchomości od tego dewelopera od września 2016 i od tego tez momentu cyklicznie mailowo zbywana. nieustannie na moje pytanie (jak podaje str internetowa - etap budowy prace przygotowawcze) kiedy faktycznie ruszy budowa , podawano nieustannie nowe terminy - najpierw byl październik 2016, potem marzec 2017, potem maj 2017. bardzo załuje, bo niesamowicie liczyłam na zakup domu w tej lokalizacji, ale na logikę, finalnie w czerwcu sobie odpuściłam. nie chce stresować sie przez kolejne kilkanaście m-cy albo i lat kiedy taki falstart ma "deweloper".
mam aktualną nieruchomość nieopodal Łapina- dla tych którzy mają nieco dalej, powiem- do grudnia tego roku NADAL NAWET ŁOPATA NIE WBITA :) mimo, ze jak widac na str- sprzedawane są/rezerwowane kolejne domy.
mam aktualną nieruchomość nieopodal Łapina- dla tych którzy mają nieco dalej, powiem- do grudnia tego roku NADAL NAWET ŁOPATA NIE WBITA :) mimo, ze jak widac na str- sprzedawane są/rezerwowane kolejne domy.
nadal nic
byłam na "placu budowy" 2tyg temu. oprócz zrównanego terenu i dosłownie 1 koparki (zaparkowanej) nic.. dodam, że ten sam widok zastałam podczas mojej ostatniej wizyty- w okolicach lutego.. Oferta pod względem cenowym i lokalizacyjnym absolutna petarda, ale moim zdaniem to jakiś wałek, bo niby dlaczego nie mogą rozpocząć budowy od ponad 2 lat? panie z biura nie są w stanie powiedzieć kiedy faktycznie ruszy budowa, a na str www od dawna status zaawansowania widnieje "prace przygotowawcze".. nie oszukujmy się, ale w te 2 lata, od kiedy jest oferta i kilka domów w "rezerwacji"
to już dawno część osiedla powinna stać.
to już dawno część osiedla powinna stać.
Witam serdecznie,
Widze,ze jest Pan zainteresowany osiedlem Willowe Wzgorza.... Bardzo mi milo to widziec... Ja rowniez sie tym osiedlem interesuje... Obeznie tj czerwiec 2020 na terenie Zadania nr 3 budowane sa dwa blizniaki oraz jeden szereg 6 domow 90 m2.
Szereg wiekszych domow (szesciu) powyzej 120m2 plus z garazami w bryle budynku posiada juz jedna rezerwacje. Potrzebne sa jeszcze dwie aby budowa ruszyla... Czas oczekiwania na oddanie budynku to ok 20 mcy od momentu podpisania umowy rezerwacyjnej....
Widze,ze jest Pan zainteresowany osiedlem Willowe Wzgorza.... Bardzo mi milo to widziec... Ja rowniez sie tym osiedlem interesuje... Obeznie tj czerwiec 2020 na terenie Zadania nr 3 budowane sa dwa blizniaki oraz jeden szereg 6 domow 90 m2.
Szereg wiekszych domow (szesciu) powyzej 120m2 plus z garazami w bryle budynku posiada juz jedna rezerwacje. Potrzebne sa jeszcze dwie aby budowa ruszyla... Czas oczekiwania na oddanie budynku to ok 20 mcy od momentu podpisania umowy rezerwacyjnej....
Nie polecam tego dewelopera.
Do domów z poprzednich etapów jest wybudowana droga, o którą nie dba - nie odśnieża, nie płaci za oświetlenie. Wszystko płacą mieszkańcy, mimo że droga nadal należy do niego. Ma także przegraną sprawę sądową z jednym z mieszkańców, ale nic a tego sobie nie robi. Opłaty to około 400 zł/miesiąc. Jako mieszkanka mogę także wypowiedzieć się o postępie prac na budowanym etapie. Od ponad dwóch lat żaden z domów nie został oddany do użytku. Widać, że budowlańcy nie są tam cały czas i budują je z "doskoku".