Widok

Hala sportowa w bojanie

Bojano Temat dostępny też na forum:
Już parę dni funkcjonuje nowa hala sportowa, a widzę pierwszy wątek zaczynam- to miło. W końcu doczekaliśmy się jakże potrzebnego budynku użyteczności publicznej. Proszę o pierwsze wrażenia z otwarcia i jakieś konstruktywne sugestie, jak można zagospodarować tą halę po godzinach pracy szkoły, aby nie stała odłogiem. Hala musi żyć i również służyć dla mieszkańców , zarówno pod względem sportowym, ale i pod względem kulturalnym. Pamiętajmy, że żyjemy na wsi i na różnego rodzaju aktywności możemy otrzymać dofinansowanie z różnych źródeł, jeśli nie finansowo, to przynajmniej merytorycznie gmina pomoże w tym temacie. Idzie jesień i zima- trzeba się ruszać! I my i nasze dzieciaki ! Zapraszam do pisania postów z ciekawymi pomysłami i propozycjami imprez jednorazowych i cyklicznych na hali.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja czekam na piłkę nożną lub siatkówkę- syn ma 8 lat i bardzo chce grać a do Gdyni nie mam czasu wozić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uks bojano
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
UKS jeszcze nie ma zajęć na hali :)
KKS Koleczkowo ma chyba szkółkę piłkarską
w KKS nie przyjmują młodzieży szkolnej.
Moze jest pare osob ktore by chetnie pograly w pingla. Chociarz nie wiem czy sa na wyposarzeniu jakies stoly. Lato sie konczy i mozna sie troche poruszac pod dachem. Co Wy na to?
stołow do pin ponga tam chyba niema
hala ktora nigdy nie jest wolna i nie mozna jej wynajac.
to prawda pan prowadzący hale to jakiś głęboki PRL grafik w zeszycie nie wie czy wynają czy nie
Jednorazowo nie wynajmuje bo NIE jakaś masakra
wynają ?
Nie wynają bo jednorazowo nie wynajmuje a ja dopiero tworze grupę i nie jestem w stanie się zadeklarować np na rok czasu bo nie jestem pewny czy znajdę ludzi. na np miesiąc ok nie ma problemu ale Pan prowadzoncy ma problem
A jaka grupę organizujesz, piłka nożna, siatkówka, kosz, coś innego ?
Daj znać.
ch... z taka hala jak nie mozna na niej grac bo sie chlopu kartki skleily
chłop tak sie podniecił ,że się posklejały

Inne tematy z forum Koleczkowo

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Nielegalne przetwórstwo odpadow (3 odpowiedzi)

Jak to możliwe że na przeciwko orlenu przy samej obwodnicy prowadzone jest przetwórstwo odpadów...

do góry