Widok

Hałasujący najemcy studenci w bloku - co robić?

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Za ścianą mamy nowych imprezowych lokatorów od nowego roku akademickiego. Co z nimi robić aby uciszyć?
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 19
I tak się kończý najazd okolicznych wsi na Gdańsk! Skuteczne będzie parę mandagtów nałożonych przez wezwany patrol policyjny.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobra perswazja nie jest zła :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja jako członek stowarzyszenia Mieszkanicznik, nie wyobrażam sobie nie wyciągnąć konsekwencji z takiego postępowania moich lokatorów. Przestrzegam Kodeksu Etyki Mieszkanicznika i wiem, ze moi najemcy mają wobec mnie szacunek. Po prostu współpracujemy, nie walczymy ze sobą. Dlatego rzadko zdarzają mi się większe problemy z lokatorami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ty się wyprowadź dzikusie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja mam ten problem od wielu lat, policja, skargi do spółdzielni a właściciel nic z tego sobie nie roni. Nie ma na niego bata.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli to wynajęte mieszkanie to można zaproponować właścicielowi wygłuszenie od swojej strony. W takiej sytuacji najczęściej proszenie sąsiadów o cokolwiek mija się z celem. Płyta korkowa 40 mm powinna skutecznie wytłumić hałasy. To jest inwestycja na lata, która na pewno się zwróci w postaci spokojnego snu i ciszy w mieszkaniu.

czyste s...o... w tym kraju tylko kwas ci na mordę wylać, dopiero wtedy coś dotrze do tego twojego cebulackiego pustego łba.

tobie ss to pewnie trzeba spuścić tradycyjny polski wpitol...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Chełm

Odkryj Piknik Naukowy z Polskim Radiem! (4 odpowiedzi)

Cześć, fani radia! Już w najbliższą sobotę, 28 maja 2025, Polskie Radio i Centrum Nauki Kopernik...

do góry