Widok

Halo! Sywester dopiero w piątek !

Jak w tytule-czy Was ludzie pogrzalo,że puszczanie petard już od wczoraj? I to jeszcze w ścisłym sąsiedztwie budynkow mieszkalnych? Rozumiem, że niektórym pandemia do głowy już uderza bo siedzą z dzieciakami non stop,ale kurczę no weźcie sobie dajcie na wstrzymanie. Nie wiem co jest śmiesznego w puszczanie peterd tuż przy oknach czyis domów...ni chyba ze ktoś ma ochotę płacić za wymianę szyb w razie gdyby strzelilo komus okno.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
Sprowadzeni mieszczuchy walą.. A drudzy sapią..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
No ja akurat mieszkam w domu jednorodzinnym od 25 lat już tutaj i po prostu kilka lat był spokój a ostatnio znowu komuś odwala i strzela tuż przy budynkach,w tym nam prawie w okna:/ to nie jest wcale zabawne... Pewnie nic się z tym nie zrobi oprócz apeli niestety,ale może chociaż ktoś pomyśli.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Burak to ty jesteś
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
X ty sie tu sprowadziles i nie pajacuj..sie nie pododa to wracaj tam z kad jestes.. za pare dni znowu samoloty deda ci przeszkadzać??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Szczerze? Pomyśl... ogródki macie na tych osiedlach 2m² to gdzie chcesz strzelać? Przecież w noc sylwestrową będzie arsenał z okna sąsiada do okna sąsiada, jak co roku odkąd powstały te osiedla szeregów. A zmusisz żeby zrezygnowali ze strzelania? Nie. Żyjesz wśród ludzi nie na bezludnej wyspie. Co zrobisz z tą śmietanką miejskich blokowisk zachłyśniętych wiejskim powietrzem? Powodzenia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
To takie samo buractwo, które latem, raczyło nas muzyką do rana,nawet wtedy gdy był zakaz zgromadzeń.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
To są ludzie???, Myślą tylko o sobie, którzy nie nadają się do życia w społeczeństwie, Są już kraje, które odchodzą od tej dziecinnej zabawy. Faktycznie co jest w tym fajnego. Za komuny była to jakaś atrakcja ale teraz. Gdzie są zieloni, gdzie animalsi. Szkoda zwierząt. Żeby było jasne, nie jestem starym zgredem.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry