Widok

Halo! Sywester dopiero w piątek !

Jak w tytule-czy Was ludzie pogrzalo,że puszczanie petard już od wczoraj? I to jeszcze w ścisłym sąsiedztwie budynkow mieszkalnych? Rozumiem, że niektórym pandemia do głowy już uderza bo siedzą z dzieciakami non stop,ale kurczę no weźcie sobie dajcie na wstrzymanie. Nie wiem co jest śmiesznego w puszczanie peterd tuż przy oknach czyis domów...ni chyba ze ktoś ma ochotę płacić za wymianę szyb w razie gdyby strzelilo komus okno.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Rozumię Cię i współczuję ale po co na końcu polityka. Ci co tak opluwają 500 +, i PIS, pierwsi pobierają te pieniądze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oni są pierwsi,bo są poza kolejnością,bo im się należy !!!.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sama nie rozumiesz co to jest polityka. Słuszny program 500 plus wyciąga część społeczeństwa z ubóstwa społecznego. Ale co się stanie z nimi kiedy dzieci osiągną pełnoletność, żadnej zachęty do podjęcia pracy. Część beneficjentów programu mam nadzieję, że mniejszość myśli krótkowzrocznie, ale na dzień dzisiejszy mają na 10 butelek piwa dziennie, a na wyżywienie zwrócą się do pomocy społecznej. Nie chcę generalizować .
Lepiej byłoby wszystkim pracującym obniżyć podatki o 5%.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ci co pracują i płacą podatki nie pobierają, tylko PiS im łaskawie oddaje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Płaciłam podatki i płacę podatki, ale kiedy rządzila hahaha platforma to piniędzy ni ma i ni będzie, to słowa Roztowskiego a Tusk kiedy był w Zakopane, zapytany o 500, powiedział żeby mu pokazać gdzie są zakopane te piniondze. Gdyby nie pandemia, zeszłoroczny budżet pierwszy raz byłby zrównoważony, czyli wpływy = wydatki. I to są fakty!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bełkot.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapomniałaś napisać o wyprawce szkolnej 300 zł.Oni napiszą, że się przecież należy, no tak, to dlaczego się nie należał w 2008r. - 2015r.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Yyyyyy, wchodzę w post o sylwestrze a czytam o tusku i 500+, macie rozmach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry