Widok

Hamy i prostaki

oszuści i wyłudzacze pieniędzy kłamcy i nic po za tym ! tak nie powinno traktować się podróżujących komunikacja miejska ! jechałam sobie z wakacji z psami i bagażami kierowca miał opóźnienie jechał szybko i nie patrzył na to czy pasażerowie są bezpieczni i czy skasowali bilety jechał jak wariat.na następnym przystanku wsiadły kanary i zasłoniły kasownik.dostałam mandat.kiedy napisałam pierwsze odwołanie napisali ze kanary poczekały aż pasażerowie skasują bilety i usiada bezpiecznie a to g.... prawda.kiedy napisałam następne odwołanie stwierdzili ze nie potrafię czytać....Potrafią wyłudzać tylko pieniądze od ludzi i nic więcej ...kiedy próbuje się do nich dodzwonić to słychać jak odkładają telefon...
Moja ocena
oferta: 1

jakość usług: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Prostaczka to jestes Ty bo przejechalas bez biletu przystanek i sie czpiasz kontrolelow ze dostalas mandat perfidni to wy wszyscy jesteście najlepiej to na gape jezdzic i miec pretensje ja jestem za kanarami bardzo dobrze robia ze takiej prostacce jak ty daja mandat!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lola zamiast się pieklić,niech pouczy się jęz.polskiego. To wielki obciach,aby w dzisiejszych czasach,gdzie jest bezproblemowy dostęp do książek,do szkolnictwa i wszelkich kursów,korepetycji itp. pisać z takimi bykami,jak analfabeta. Oszczędz sobie wstydu i więcej się nie wypowiadaj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej Ja
Dlaczego czepiasz się Loli-dwie zjedzone literki i brak polskich znaków to nie powód by kogoś obrażać.A Jej wypowiedź w pełni popieram-bilet kasuje się po wejściu do pojazdu a nie przystanek dalej......
Pozdrawiam.
Jeżeli widzisz w wypowiedzi Loli tylko dwie zjedzone literki i brak polskich znaków,to również zapraszam do szkoły.Poza tym nikomu nie ubliżyłam i nie uważam,abym swoją wypowiedzią kogoś obraziła. Jeżeli Lola z taką agresją zwraca uwagę na brak skasowanego biletu,to Ja z uśmiechem zwracam jej uwagę na analfabetyzm:) Dzisiaj takie błędy językowe to obciach:)
@ Ja

Zwracasz uwagę na błędy i odsyłasz do szkoły i książek, ale, niestety, Tobie również przydałaby się nauka. Ty również popełniłaś błędy (niekoniecznie ortograficzne), więc zamiast wytykać palcami innych, spójrz najpierw na siebie, bo się zwyczajnie ośmieszasz.
Moja droga,pokaż mi gdzie? Gdzie mam błędy? Błagam,wskaż mi to miejsce,bo padnę za chwilę!
A tak na poważnie przestań chrzanić,bo błędów z jęz.polskiego nigdy nie robiłam i wiem,że ich nie ma w moich wypowiedziach.
Szkoła,szkoła i jeszcze raz szkoła się kłania kochana!!!
No patrzcie państwo....Chyba jakiś niespełniona humanistka uwzięła się....
A tak na poważnie to wątek dotyczy uczciwości nie poprawnej polszczyzny,więc daruj sobie kobieto.
Pozdrawiam.
Ps.Mnie również denerwują błędy,ale staram się zrozumieć że nie każdy jest idealny.Czego i Tobie życzę.
Owszem.Wątek dotyczy mandatu,kontrolerów i całego z tym zamieszania.Kobieta próbowała zwrócić uwagę na pracę kontrolerów,kierowcy i odwołania od mandatu,a Lola jak furiatka podeszła do tematu.To mnie zdenerwowało i zwróciłam jej uwagę,że zamiast się pieklić,niech zabierze się za naukę jęz.polskiego.Nie obstaję oczywiście przy gapowiczach.
Bardzo często się zdarza,że kierowcy jeżdżą jak szaleni,nie patrząc na to czy pasażerowie są bezpieczni.Byłam świadkiem,jak podczas takiej brawurowej jazdy starsza Pani przewróciła się,poturbowała dość mocno i trzeba było wezwać karetkę.W takich sytuacjach trudno jest skasować bilet.
Jestem osobą bardzo tolerancyjną,ale na takie chore wybuchy złości,zupełnie bez przyczyny,jak to zrobiła Lola jestem bardzo uczulona.Chyba,że kontrolerem był ktoś z jej znajomych,lub z rodziny i dlatego zrobiła się taka agresywna,chociaż to też jej nie tłumaczy.Tyle w temacie.
do góry