Widok
Hamy i prostaki
oszuści i wyłudzacze pieniędzy kłamcy i nic po za tym ! tak nie powinno traktować się podróżujących komunikacja miejska ! jechałam sobie z wakacji z psami i bagażami kierowca miał opóźnienie jechał szybko i nie patrzył na to czy pasażerowie są bezpieczni i czy skasowali bilety jechał jak wariat.na następnym przystanku wsiadły kanary i zasłoniły kasownik.dostałam mandat.kiedy napisałam pierwsze odwołanie napisali ze kanary poczekały aż pasażerowie skasują bilety i usiada bezpiecznie a to g.... prawda.kiedy napisałam następne odwołanie stwierdzili ze nie potrafię czytać....Potrafią wyłudzać tylko pieniądze od ludzi i nic więcej ...kiedy próbuje się do nich dodzwonić to słychać jak odkładają telefon...
Moja ocena
Zakłady Wielobranżowe Renoma
kategoria: Agencje ochrony
oferta: 1
jakość usług: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Jeżeli widzisz w wypowiedzi Loli tylko dwie zjedzone literki i brak polskich znaków,to również zapraszam do szkoły.Poza tym nikomu nie ubliżyłam i nie uważam,abym swoją wypowiedzią kogoś obraziła. Jeżeli Lola z taką agresją zwraca uwagę na brak skasowanego biletu,to Ja z uśmiechem zwracam jej uwagę na analfabetyzm:) Dzisiaj takie błędy językowe to obciach:)
Owszem.Wątek dotyczy mandatu,kontrolerów i całego z tym zamieszania.Kobieta próbowała zwrócić uwagę na pracę kontrolerów,kierowcy i odwołania od mandatu,a Lola jak furiatka podeszła do tematu.To mnie zdenerwowało i zwróciłam jej uwagę,że zamiast się pieklić,niech zabierze się za naukę jęz.polskiego.Nie obstaję oczywiście przy gapowiczach.
Bardzo często się zdarza,że kierowcy jeżdżą jak szaleni,nie patrząc na to czy pasażerowie są bezpieczni.Byłam świadkiem,jak podczas takiej brawurowej jazdy starsza Pani przewróciła się,poturbowała dość mocno i trzeba było wezwać karetkę.W takich sytuacjach trudno jest skasować bilet.
Jestem osobą bardzo tolerancyjną,ale na takie chore wybuchy złości,zupełnie bez przyczyny,jak to zrobiła Lola jestem bardzo uczulona.Chyba,że kontrolerem był ktoś z jej znajomych,lub z rodziny i dlatego zrobiła się taka agresywna,chociaż to też jej nie tłumaczy.Tyle w temacie.
Bardzo często się zdarza,że kierowcy jeżdżą jak szaleni,nie patrząc na to czy pasażerowie są bezpieczni.Byłam świadkiem,jak podczas takiej brawurowej jazdy starsza Pani przewróciła się,poturbowała dość mocno i trzeba było wezwać karetkę.W takich sytuacjach trudno jest skasować bilet.
Jestem osobą bardzo tolerancyjną,ale na takie chore wybuchy złości,zupełnie bez przyczyny,jak to zrobiła Lola jestem bardzo uczulona.Chyba,że kontrolerem był ktoś z jej znajomych,lub z rodziny i dlatego zrobiła się taka agresywna,chociaż to też jej nie tłumaczy.Tyle w temacie.