Widok

Hangar

Siemka czy ktos ma pomysl albo propozycje gdzie mozna znalezc (odplatnie albo i nie) jakis pomieszczenie pod dache. Chodzi mi o mozliwosc wbicia sie do sroda 15 trialowcow i ustawienia palet. Bo niestety w zimie murki sa straszne a w szczegolnosci te oblodzone. Mamy gorzej niz np Freeridowcy:/ Jezeli macie jakies fajne albo i niefajne pomysly to piszcie .thx
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sorki ale niewiem jak sie pisze przez H czy ch?? mam dys
w zimie 99/00 dogadałem się z kierownikiem obiektu - lodowisko stoczniowca (to gdzie są ślizgawki) przy Hali Olivii i pozwolił na utowrzenie toru (galeria przy wejściu nad trybunami). Mieliśmy z kumplem skakania przez całą zimę. Otoczyliśmy co trzeba taśmą i git. Łącznie było kilkadziesiąt palet, kilka dłuższych, zabawa na całego :P Na wiosnę majdan zwinęliśmy . Bardzo sympatycznie zresztą człowiek podszedł do nas. Ludzie wchodzący na ślizgawkę mieli rozrywkę dodatkową, my (pomijając sam fak niezłęgo miejsca) - dodatkowy bodźiec aby sie lepiej koncetrować. Umowa oczywiście ustna że odpowiadamy za szkody (nie było żadnych), i że odpowiadamy też za swoje bezpieczeństwo.

Fotka, gdzei dokłądnie to było tutaj: rowery.trojmiasto.pl/x-files/tjtrial.jpg sorki za jakość ale zrobilem to przed chwilą na szybko cyfrakiem.

Inne tematy z forum Rowery

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

do góry