Widok

Hashi Sushi

Uważajcie na to miejsce. Dostosowanie godzin pracy do potrzeb pracownika tylko wtedy kiedy pasuje to reszcie pracowników, czyli tak naprawdę pracujecie tak jak oni chcą, o miłej atmosferze zapomnijcie, umowy o pracę raczej też nie wchodzą w grę:) Wszystkim chętnym życzę powodzenia i MIŁEJ ATMOSFERY w pracy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ta knajpa przy Klifie, w którym znajduje się słynny już na tym forum sklep Lju coś tam?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie ta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo dobre Sushi mają - doskonałe:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
znalazl sie koneser wypowiadający sie w kazdym watku...
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sushi dla konesera? Nie przesadzaj, to nic specjalnego:)

p.s. w każdym? udowodnij, że w każdym (literalnie) - a jak nie, to idź pieluchy zmieniaj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ty do pracy się weź w końcu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ależ jestem w pracy! Parafrazując klasyka - to że nie na....lam młotkiem w fabryce nie oznacza, że nie pracuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
tez jadam sushi, ale nie nie jest to powód zeby w watku o innej tresci wtracac taki tekst. pieluch nie zmieniam bo ia mam niemowlaka w domu, a potyczki słowne nie zamierzam sie wdawac, bo to poniżej poziomu... morza
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyli depresja? (a propos poziomu morza)

Ależ wątek dotyczy pracy w Hashi Sushi, gdzie serwują doskonałe Sushi, kelnerzy dobrze zarabiają i widzę zawsze te same osoby z obsługi. Więc wnioskują, że to jakiś jednodniowy kelner, któremu się coś tam nie spodobało.
Ze mną w potyczki słowne? :) Nie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no wlasnie depresja. skończyłam geografię, wiec wiem o czym mówie, widać, ze jest Pan w dolinie i nie wspina sie na wyzyny, gdzie sa porzadni pracodawcy, na tym kończę temat bo szkoda słów....
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz na myśli wyżyny korporacyjne? Niestety, to nieosiągalne wyżyny. A co uważasz, czy też kogo za "porządnego pracodawcę"? Bardzo mnie interesuje Twoja definicja "porządnego pracodawcy".
żałosny jestes - już skończ te upierdliwości swoje
Nie ty będziesz o tym decydować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
no moze i nie bedzie decydowac, ale w koncu mama powinna zabrac ci komputer, a jezeli juz jestes dorosly - blagam, przenies sie na onet.pl
uwielbiam dział Praca:)
Dziewczyny nie próbujcie dyskutować z tym panem, wszak jest on wszechwiedzący:) I wkur........:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Brawo Olu !!!!Już dawno zorientowalismy sie ze ten osobnik pracuje w OBOP.. Wszędzie go pełno i wtrąca się we wszystkie tematy.. Płacą mu za siedzenie w internecie i wyciaganie wiadomości...Szkoda nerwów i czytania jego wypocin...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

do góry