Widok
Powaliła mnie Twoja wypowiedź ech,musisz być strasznie nieszczęśliwym człowiekiem, z przerostem ego, no cóż ksenofobie "ludzie z blokowisk " nie zastanawiają się nad Twoją głupotą (szkoda im czasu na takiedo pierda jak Ty ) swoją wypowiedzią nie wnisisz nic poza marnowaniem energii na swoje wypociny.
Ja mieszkam na wysmiewanym przez ciebie blokowisku. Z checia mozemy porownac nasze wyksztalcenie, IQ, status spoleczny, zasobnosc portfela czy tez wielkosc malego, gdyz chyba tez z tym masz problem. Powiedz kiedy i gdzie. Tylko musimy wziac swiadkow i dobrze to udokumentowac, by pokazac wszystkim na forum gdzie ty jestes i kim jestes.
blokowisko i co w tym złego, no ok , szeregowisko inni mieszkańcy nazywają to jeszcze gorzej. Grozby są karalne to po pierwsze a po drugie fajne sobie miejsce znalazłeś na dowartościowanie się, super miejsce, wiejskie forum. "Wacka" sobie nie porównamy bo nie jestem gayem a kobietą. Status sobie będzie materialny porównywał, no normalnie mnie facet rozbawiłeś tym tekstem.
Szkoda czasu na dyskusję o niczym.
Szkoda czasu na dyskusję o niczym.
Teraz to kobieta. Ciekawe. W takim razie kobieto zachecam do merytorycznej dyskusji niezaleznie gdzie kto mieszka i nie szufladkowanie ludzi, gdyz poziom wczesniejszych twoich wypowiedzi byl ponizej wszelkiej krytyki. Jezeli uwazasz, ze zachecanie do porownania wyksztalcenia, inteligencji czy tez pozostalych wspomnianych przeze mnie kwestii jest grozba, to zdecydowanie masz problem. Wlasnie z inteligencja. Pozdrawiam.
bawi zdanie "czy tez wielkosc malego"
tego ma dotyczyc to meritum o ktorym sie produkujesz? kontekst sprawy wyglada tak - mieszkacie gdzie mieszkacie i WY macie z tym NAJWIEKSZY problem.
Pani wyzej napisala co sadzi o twoim pomysle porownywania sie (ROTFL), piszesz sporo o IQ :D w jakiej skali? Mysle bowiem ze czlonkowi mensy nie przystoi porownywanie "malych" (hahahaha) i przyznawanie sie tym samym do swoich wymiarow anatomicznych :) twoja propozycja z grubsza przypomina poziom piaskownicy, gdzie dzieci licytuja sie na to kto ma lepsze foremki, ja nie mam zamiaru w takich absurdach uczestniczyc. Wiele ludzi z forum nazywa miejsce gdzie meiszkacie gettem ze wzgledu na gestosc zabudowy, teza jest taka ze jednak musi byc to rzeczywistym problemem i dla was, skoro budzi tyle emocji ze az sie na narzady chca ludzie licytowac w temacie...
jak to śniadaniowy trolling zmusza niektorych ludzi do nieadekwatnych reakcji, Zawsze mozna wkleic zdjecie "malego" na forum w sumie, niech wszyscy ocenia rozmiary Wojtku ;)
tego ma dotyczyc to meritum o ktorym sie produkujesz? kontekst sprawy wyglada tak - mieszkacie gdzie mieszkacie i WY macie z tym NAJWIEKSZY problem.
Pani wyzej napisala co sadzi o twoim pomysle porownywania sie (ROTFL), piszesz sporo o IQ :D w jakiej skali? Mysle bowiem ze czlonkowi mensy nie przystoi porownywanie "malych" (hahahaha) i przyznawanie sie tym samym do swoich wymiarow anatomicznych :) twoja propozycja z grubsza przypomina poziom piaskownicy, gdzie dzieci licytuja sie na to kto ma lepsze foremki, ja nie mam zamiaru w takich absurdach uczestniczyc. Wiele ludzi z forum nazywa miejsce gdzie meiszkacie gettem ze wzgledu na gestosc zabudowy, teza jest taka ze jednak musi byc to rzeczywistym problemem i dla was, skoro budzi tyle emocji ze az sie na narzady chca ludzie licytowac w temacie...
jak to śniadaniowy trolling zmusza niektorych ludzi do nieadekwatnych reakcji, Zawsze mozna wkleic zdjecie "malego" na forum w sumie, niech wszyscy ocenia rozmiary Wojtku ;)
Kolejny raz wykazujesz sie totalna ignorancja nie wylapujac ironii w mojej wypowiedzi odnosnie kompleksow "malego". Czlowiek z wysokim ilorazem inteligencji raczej nie mialby z tym problemow.
Jak zauwazyles, sam otwarcie powiedzialem, ze mieszkam na wysmiewanym przez ciebie 'gettcie', wiec nie mam z tym zadnego problemu. Mam dosyc szufladkowania ludzi. Dlaczego ktos, kto palnal cos zupelnie glupiego od razu musi mieszkac na 'blokowisku'? Czy na 'blokowisku' mieszkaja jacys gorsi ludzie? Glupsi? Biedniejsi? Brzydsi? Co chwile ktos anonimowo wrzuca tu na ludzi mieszkajacych w blizniakach, szeregowcach czy tez mieszkaniach i w ten sposob obraza moja rodzine, sasiadow, znajomych. Ja na to nie pozwole i zapraszam do spotkania na zywo.
Jak zauwazyles, sam otwarcie powiedzialem, ze mieszkam na wysmiewanym przez ciebie 'gettcie', wiec nie mam z tym zadnego problemu. Mam dosyc szufladkowania ludzi. Dlaczego ktos, kto palnal cos zupelnie glupiego od razu musi mieszkac na 'blokowisku'? Czy na 'blokowisku' mieszkaja jacys gorsi ludzie? Glupsi? Biedniejsi? Brzydsi? Co chwile ktos anonimowo wrzuca tu na ludzi mieszkajacych w blizniakach, szeregowcach czy tez mieszkaniach i w ten sposob obraza moja rodzine, sasiadow, znajomych. Ja na to nie pozwole i zapraszam do spotkania na zywo.