Widok

Helikopter rozbił się?

Co sie dokładnie stało ktos wie ?
Awaria ?
I czy można w ogóle w terenie zabudowanym tak se lądować ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Można lądować. Jakaś akcja karetka na Złotej, więc zagrożenie życia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
serdeczne pozdrowienia dla gościa z czarnego pasata, który odmówił podwiezienia ratowników z helikoptera na Złotą, mam nadzieję, że Twoim bliskim nikt nigdy nie odmówi pomocy...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
baran zeby jemu cos sie stalo , pomoc drugiej osobie to ciezko gratuluje umyslu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie, helikopter ratunkowy nie moze tak se ladowac zeby uratowac komus zycie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale, że co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurcze czy wszystko musi być problemem...?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo ludzie miastowi nie maja pojecia o takich akcjach i problemy o byle co !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Helikopter tak zwany medyk moze lądować gdzie mu sie spodoba i nikt mu nic nie zrobi !
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak czytam wpisy pt. Helikopter się rozbił to zastanawiam się nad głupota ludzi z blokowisk
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
Powaliła mnie Twoja wypowiedź ech,musisz być strasznie nieszczęśliwym człowiekiem, z przerostem ego, no cóż ksenofobie "ludzie z blokowisk " nie zastanawiają się nad Twoją głupotą (szkoda im czasu na takiedo pierda jak Ty ) swoją wypowiedzią nie wnisisz nic poza marnowaniem energii na swoje wypociny.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
tak dolacze do dyskusji bo mnie rozbawilo :D
ty tez nie wnosisz, a zasada jest prosta "uderz w stol..." to blokowisko, getto czy jak je tam inni nazywaja jednak troche boli prawda?
mozecie zaklinac sobie rzeczywistosc, a prawda jest jaka jest ;P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
Do tego ktosia o niku co się powstrzymać nie mógł
cóż kultura wypowiedzi powala, zdania nie zmienię, pokazałeś na co Cię stać.
Miłego dnia i luzu więcej bo Ci gumka w rajstopach pęknie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja mieszkam na wysmiewanym przez ciebie blokowisku. Z checia mozemy porownac nasze wyksztalcenie, IQ, status spoleczny, zasobnosc portfela czy tez wielkosc malego, gdyz chyba tez z tym masz problem. Powiedz kiedy i gdzie. Tylko musimy wziac swiadkow i dobrze to udokumentowac, by pokazac wszystkim na forum gdzie ty jestes i kim jestes.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 6
uderz w stol... tralalalalala :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
No, Wojtek uderzył...
blokowisko i co w tym złego, no ok , szeregowisko inni mieszkańcy nazywają to jeszcze gorzej. Grozby są karalne to po pierwsze a po drugie fajne sobie miejsce znalazłeś na dowartościowanie się, super miejsce, wiejskie forum. "Wacka" sobie nie porównamy bo nie jestem gayem a kobietą. Status sobie będzie materialny porównywał, no normalnie mnie facet rozbawiłeś tym tekstem.
Szkoda czasu na dyskusję o niczym.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18
Teraz to kobieta. Ciekawe. W takim razie kobieto zachecam do merytorycznej dyskusji niezaleznie gdzie kto mieszka i nie szufladkowanie ludzi, gdyz poziom wczesniejszych twoich wypowiedzi byl ponizej wszelkiej krytyki. Jezeli uwazasz, ze zachecanie do porownania wyksztalcenia, inteligencji czy tez pozostalych wspomnianych przeze mnie kwestii jest grozba, to zdecydowanie masz problem. Wlasnie z inteligencja. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3
bawi zdanie "czy tez wielkosc malego"
tego ma dotyczyc to meritum o ktorym sie produkujesz? kontekst sprawy wyglada tak - mieszkacie gdzie mieszkacie i WY macie z tym NAJWIEKSZY problem.
Pani wyzej napisala co sadzi o twoim pomysle porownywania sie (ROTFL), piszesz sporo o IQ :D w jakiej skali? Mysle bowiem ze czlonkowi mensy nie przystoi porownywanie "malych" (hahahaha) i przyznawanie sie tym samym do swoich wymiarow anatomicznych :) twoja propozycja z grubsza przypomina poziom piaskownicy, gdzie dzieci licytuja sie na to kto ma lepsze foremki, ja nie mam zamiaru w takich absurdach uczestniczyc. Wiele ludzi z forum nazywa miejsce gdzie meiszkacie gettem ze wzgledu na gestosc zabudowy, teza jest taka ze jednak musi byc to rzeczywistym problemem i dla was, skoro budzi tyle emocji ze az sie na narzady chca ludzie licytowac w temacie...
jak to śniadaniowy trolling zmusza niektorych ludzi do nieadekwatnych reakcji, Zawsze mozna wkleic zdjecie "malego" na forum w sumie, niech wszyscy ocenia rozmiary Wojtku ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16
Kolejny raz wykazujesz sie totalna ignorancja nie wylapujac ironii w mojej wypowiedzi odnosnie kompleksow "malego". Czlowiek z wysokim ilorazem inteligencji raczej nie mialby z tym problemow.
Jak zauwazyles, sam otwarcie powiedzialem, ze mieszkam na wysmiewanym przez ciebie 'gettcie', wiec nie mam z tym zadnego problemu. Mam dosyc szufladkowania ludzi. Dlaczego ktos, kto palnal cos zupelnie glupiego od razu musi mieszkac na 'blokowisku'? Czy na 'blokowisku' mieszkaja jacys gorsi ludzie? Glupsi? Biedniejsi? Brzydsi? Co chwile ktos anonimowo wrzuca tu na ludzi mieszkajacych w blizniakach, szeregowcach czy tez mieszkaniach i w ten sposob obraza moja rodzine, sasiadow, znajomych. Ja na to nie pozwole i zapraszam do spotkania na zywo.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3
jakas ustawka czy co ? :)
czujesz sie obrazony? malo ci wystarcza :)
pozdrow malego, jak dla mnie to koniec dyskusji o kompleksach obrazalskich ludzi z blokowisk, mieszkasz gdzie mieszkasz - taki los pora to przyjac na klate a nie wyzywac ludzi na pojedynki na wacka czlowieku :D zajmij sle lepiej empatia wsrod sasiadow skoro mieszkaja u was czuby, ktore odmawiaja podwozki zalodze zespolu ratunkowego, to o czyms swiadczy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14
Jak to od helikoptera zacząwszy, na porównywaniu wacków można skończyć.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie wyczytałeś,że koleś z czarnego pasata mieszka w blokowisku??
no właśnie nikt nie pisze, że drań mieszka w blokowisku on tylko jest rezydentem.
Pol banina do czubow trzeba wyslac , rece rozkladam taka zenada ,zreszta jak przy kazdym temacie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wojtek, daj spokój. Głupoty nie przegadasz. Musimy się pogodzić z tym, że w Baninie - jak w każdej innej miejscowości - mieszka jakiś niewielki odsetek kompletnych debili. Zapewne zarówno w starej, jak i w nowej części. Sądząc po widocznych 3/4 numerów IP - jest ich zaledwie kilku, może kilkunastu. I jeszcze paru bez internetu. Żaden z nich nie spotka się z Tobą 'na żywo', bo to tchórzliwe, zakłamane, małe gnojki, które swoją nicość próbują zaszczepić jak największej liczbie innych. Taki niedorozwinięty HIV. Nie dawajmy im pożywki, to w końcu się zapiszą do jakiejś partii politycznej i za jakiś będziemy mieli spokój.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
o to wpis abc z innego wątku

Re: Budowa szeregowca przy brzozowym zagajniku

Bardziej mnie zastanawia, kto ma zasiedlić budowaną nową część Feniksa. Na piętrze, ciąg dalszy Studia S7, ale - jak wynika z planu na stronie owego S7 - to tylko mniej więcej do połowy tej dobudówki. A co ma się znaleźć w pozostałej części - na całym dobudowanym parterze i połowie dobudowanego piętra, skoro dwie wolne klitki (po domowych d*perelach i tureckich jednorazowych ciuchach dla pań bez gustu) tak długo czekały na zasiedlenie?
Ktoś coś wie?

O to jest kultura wypowiedzi tej Pani . Niech Cie prostaczko głowa nie boli bo Pani Paulina od ciuchów tureckich ma większy lokal i klientów jej nie brakuje a te d*perele jak piszesz(skandynawskie) maja lokal w Żukowie.
Ty gwiazdo za to masz tak wielki apartament z działka wielkości chustki do nosa. Obyś miała takie lokale jak Ci Państwo wymienieni wyżej. I jak można Was lubić, za co?
Dla Twojej ciekawości na dole będzie sala do Sguash'a. Poczytaj w google co to takiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
Uwazam, ze nazywanie kogos "prostaczka" tylko dlatego, ze ma taka opinie a nie inna na temat rozbudowy Feniksa i lokali ktore tam sie znajdowaly, jest co najmniej nie na miejscu i samemu wystawia sie laurke.
Czy nie prawda jest, ze co chwile zmieniaja sie tam lokale, gdyz nie moga sie otrzymac? Ku scislosci Jonkoping nie przenioslo sie do zadnego Zukowa. Byl to naprawde fajny sklep - szkoda, ze juz go nie ma.

Super ze rozbudowuje sie silownia i bedzie Squash. Silownia w tym miejscu sie sprawdza a do tego Squash to strzal w dziesiatke. Szkoda tylko, ze rozbudowujac fenixa, inwestor nie mysli o mieszkancach osiedla i notorycznie utrudnia im zycie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
a gnojki i debile, zakłamane, tchórzliwe to wypowiedz Twoim zdaniem osoby na poziomie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Banino

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

do góry