Widok

Hip hop classics festiwal

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Hip Hop Classics Festiwal - Tylko Największe Klasyki Polskiego Hip Hopu! Hip Hop Classics przedstawia cykl 5 festiwali będących hołdem dla najważniejszych postaci i prekursorów hip hopu w Polsce. Pięć miast, jedna pasja, nieśmiertelne klasyki i atmosfera której się nie zapomina. Koncerty pod szyldem Hip Hop Classics wracają do korzeni rapu - rapu który wychował pokolenia. Legendarne ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porażka

Jak można było zorganizować tak dobry festiwal, z takimi kozackimi wykonawcami w tak słabym miejscu jak klub Svera w Gdynii. Nie dość, że impreza zaplanowana na godzinę 17:00 zaczęła się o 20:00, przez 3 godziny grał sobie Dj... To jak się zaczęło było jeszcze gorzej. Tak złego nagłośnienia nie słyszałem jeszcze nigdzie. Cała konstrukcja klubu rezonowała, cały dach się trząsł i wibrował, okna wibrowały, konstrukcja się trzęsła. Słychać było tylko potężne basy i nic więcej, ciężko było nawet poznać jaki to kawałek. Dopiero po odsłuchaniu kawałków nagrań z telefonu w domu była lepsza jakość bo nie słuchać było tego dudnienia. PO-RAŻ-KA. Wyszliśmy o 22 bo nie dało się dłużej wytrzymać. OSTR mega rozkręcił imprezę ale to on był jednym z organizatorów i nie wiem jak mógł dopuścić aby taka fajna impreza odbyła się w tak fatalnym miejscu. Szkoda uszu, pieniędzy i czasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miał być classic

Nagłośnienie porażka to jedna kwestia. Ale to że grammatik całkowicie zmienił swoje mega dobre utwory to już wbiło ostatni gwóźć. Przyszedłem na classic... Bębny ok ale w oryginale.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry