Widok
Z chlewa to ciebie wypuścili czytając te wypociny,o żadnych kretynach nie pisałem,pamiętaj że ip może się zmieniać więc nie bądź taki szerlok i pouczaj swoje dziatki w domu jak nie masz co robić,jak się chce kogoś poprawiać albo mówić mu że "i co boli to kogoś" to się zastanów kobieto o czym ty piep....bo wnioskuje kobietę z braku logiki. Nie lubię mendozzzz.
to jest własnie włascieciel , poczytaj w innych watkach chyba przedszkole przy pszennej jak te nr ip pozytywnie sie wypowiadaja o nowym przedszkolu na miodowej, a te same nr krytykuja inne, i teraz tu skacza do gardła rozumiem ze ip jest zmienne ale to zmienia sie caly ciag cyfr a tu zostaja te same . to jest własnie własciciel nowej placowki.
Dlatego Ty jesteś budowlańcem , w Czasach kiedy można poleciec na księżyc , sądzisz ze IP to kalambury nie do odgadnięcia ? Wyluzuj , nie unoś się tak , przyjdą dzieci do twojego przedszkola , ale radzę to robić z pokora i kultura bo w przeciwnym razie sam się zapetlisz . Dobro wraca , zło wznosi na chwile , ale upadki są tragiczne ! Enjoy
Prawda taka,zę to są uliczki OSIEDLOWE. nie wiem kto zezwala na prowadzenie punktów przedszkolnych/przedszkoli w srodku osiedla domków bliżniaków czy domków wolnostojących. a potem żale na forum ze ulica zablokowana, że błoto i dziury a nie yomby, pourywane zawieszenia , że głosno itp. tAKIE RZECZY POWINNY BYC ODGÓRNIE UREGULOWANE.,
Wspólczuje osobom któe kupiły koło tego placu zabaw szeregi - nie sądze by miejsca postojowe w tamych miejscach były wolne jak wrocicie po pracy.
Wspólczuje osobom któe kupiły koło tego placu zabaw szeregi - nie sądze by miejsca postojowe w tamych miejscach były wolne jak wrocicie po pracy.
a co wam do tego, kim jest mąż właścicielki? Babka miała pomysł na biznes, a w Baninie przedszkoli zawsze mało. Czy ma wykształcenie/doświadczenie w tej dziedzinie- nieistotne, ja ma to świetnie, nic tylko otwierać przedszkole, a jak nie to może wynajmie sobie ludzi od tego. Ja już swoje dziecko tam zapisałam i cieszę się, że mam tak blisko na piechotkę ;)
jezeli uwazasz ze nic to do tego , to ja ci wytlumacze. skoro zyje z kims, to jest podobnym czlowiekiem. a owy Pan traktuje ludzi jak smieci. po drugie wlasnie bardzo istotne jest doswiadczenie, wyksztalcenie akurat w przedszkolu, bo przymominam ze przedszkole poza biznesem jest placowka edukacyjna , sprawujaca opieke na bardzo malych dzieciavh.
Przedszkole jest przy głównej drodze a nie w głąb osiedla to po 1, po 2 dyrektor placówki pomyślała o sporym parkingu żeby właśnie nie stawiać bezmyślnie aut na tą chwilę kiedy zaprowadzi się dziecko, a już po 3, bardzo się cieszę że na osiedlu gdzie jest tyle młodych rodzin z dziećmi utworzylo się takie miejsce jak to, Drodzy Rodzice. Pozdrawiam
Mieszkacie Państwo w jednej miejscowości i zamiast być wobec siebie życzliwym,to wyzywacie się,kłócicie i ohydnie plotkujecie, o tym, kto ,gdzie,kiedy ,z kim i ile ma forsy! Wstyd i żenada!
Smutne,że każdy nowo powstały punkt w Baninie jest skrytykowany i obrzucony błotem. Czy naprawdę ta krytyka i zawiść pomaga Wam w codziennym życiu? Spróbujcie chociaż raz uśmiechnąć się do sąsiada i zwrócić uwagę na jego zalety ,a zobaczycie,że miejsce ,w którym żyjecie,gdzie wychowujecie dzieci stanie się lepsze!
Smutne,że każdy nowo powstały punkt w Baninie jest skrytykowany i obrzucony błotem. Czy naprawdę ta krytyka i zawiść pomaga Wam w codziennym życiu? Spróbujcie chociaż raz uśmiechnąć się do sąsiada i zwrócić uwagę na jego zalety ,a zobaczycie,że miejsce ,w którym żyjecie,gdzie wychowujecie dzieci stanie się lepsze!
Tak działają prywatni właściciele firemek pt.przedszkole trzeba opluć konkurencję szczególnie jak się nie jest pewnym jak funkcjonuje takie miejsce a jedyną styczność z nim to wysyłanie do innych placówek swojego dziecka żeby się czegoś nauczyć i powielić u siebie i powstaje taki zlepek nie wiadomo czego i jakoś w Baninie funkcjonuje
Konfliktowa?? Miła,zawsze uśmiechnięta babeczka,od pierwszego dnia pamięta imię dziecka,codziennie popołudniu siedzi i opiekuje się dziećmi. Nie zamyka się w biurze jak dyrektorki w innych przedszkolach.
Córka codziennie wraca zadowolona,od początku chodzenia tam tak nam się rozgadala i rozśpiewala,aż nie nadążamy że zliczaniem nowych piosenek i tańców;) jak do tej pory wszystko na plus w porównaniu do poprzedniego przedszkola.
Córka codziennie wraca zadowolona,od początku chodzenia tam tak nam się rozgadala i rozśpiewala,aż nie nadążamy że zliczaniem nowych piosenek i tańców;) jak do tej pory wszystko na plus w porównaniu do poprzedniego przedszkola.
Również nie zgadzam się z powyższą opinią. Pani dyrektor jest nieprzyjemną i zarozumiałą osobą.
Przedszkola nie polecam, szczególnie ze względu na jedzenie i bardzo dużą ilość dzieci w grupie.. Pani dyrektor z pewnością nie jest pedagogiem, co do kadry - nie wiem jakie mają tam wykształcenie, lecz jak wszyscy wiemy, dyplomy nie zawsze idą w parze z umiejętnościami i podejściem do dzieciaków.
Przedszkola nie polecam, szczególnie ze względu na jedzenie i bardzo dużą ilość dzieci w grupie.. Pani dyrektor z pewnością nie jest pedagogiem, co do kadry - nie wiem jakie mają tam wykształcenie, lecz jak wszyscy wiemy, dyplomy nie zawsze idą w parze z umiejętnościami i podejściem do dzieciaków.
Wielki foch ojojoj a jakie Wy mamuski macie kompetencje -wykształcenie. Nie pasi to zapisz do super prywatnego amerykańskiego przedszkola z czesnym 3 tys miesięcznie. Wredne baby albo zapisz sobie do Maluszkowa tam to dopiero masz" pseudo Panią Dyrektor". Nie kumam jeszcze jednego jak nie odpowiada Wam to przedszkole to wypisz roszczeniowcu jeden z drugim. Bywam codziennie, dzieci roześmiane, Panie uśmiechnięte i grzeczne a Pani Dyrektor często opiekuje się dziećmi i nie ma takiego focha jak Wy co wyżej sr......cie niz zadek macie.
Ale Panie tatuśku, nie rozumiem oburzenia - my wyrażamy swoje opinie na temat przedszkola, a jak Pan zapewne wie opinia może być pozytywna lub negatywna. Być może, są ludzie mający na celu oczernić przedszkole, natomiast większość rodziców pisze opinie , aby inni rodzice zanim zapłacą kilkaset złotych i poślą swoje dzieciaki do owej placówki, mogli mieć jako taki wgląd ,w to jaka atmosfera i jakie warunki tam panują.
Na tym forum wyraźnie widać, że akurat to przedszkole budzi negatywne emocji, co również daje do myslenia. Ponadto na negatywne opinie,odpowiedzi są wulgarne i agresywne, to również nie jest przypadkiem!
Na tym forum wyraźnie widać, że akurat to przedszkole budzi negatywne emocji, co również daje do myslenia. Ponadto na negatywne opinie,odpowiedzi są wulgarne i agresywne, to również nie jest przypadkiem!
~Matka 178.19.179.* Posłuchaj kobieto 4 wpisy negatywne są Twojego autorstwa w tym dotyczące męża Pani Dyrektor, którego nie znam ale oczernianie rodziny na forum to juz jest zwykłe skur......two. Jak widzę bardzo Tobie zależy na psuciu opinii o tych ludziach.
Gó....no mnie obchodzi czym zajmuje się mąż tej Pani i Tobie także gó..o do tego. Wyobraż sobie ,że są ludzie , którym podoba sie w tym przedszkolu. Oczywiście forum jest po to by można było wyrazić opinię ,nawet tę negatywną ale w normalny sposób. Jedziesz po tych ludziach jak po łysej kobyle, uprzykrzasz, zniechęcasz,oczerniasz i pomawiasz co jest karalne. Ja sądzę ,że opinie takich jak Ty to ta Pani ma w poważaniu , nawet pewnie nie czyta tego forum bo nerwów szkoda jak się czyta takie jak Ty. Zajmij się swoją praca i swoja rodzina i swojego faceta nazywaj tatuśkiem jeśli go w ogóle masz. Skąd takie podłoty się biorą. przepraszam forumowiczów za te brzydkie wyrazy powyżej dlaczego bo nie rozumiem tej zawiści, knucia itp a tez mam dziecko w tym przedszkolu.
Gó....no mnie obchodzi czym zajmuje się mąż tej Pani i Tobie także gó..o do tego. Wyobraż sobie ,że są ludzie , którym podoba sie w tym przedszkolu. Oczywiście forum jest po to by można było wyrazić opinię ,nawet tę negatywną ale w normalny sposób. Jedziesz po tych ludziach jak po łysej kobyle, uprzykrzasz, zniechęcasz,oczerniasz i pomawiasz co jest karalne. Ja sądzę ,że opinie takich jak Ty to ta Pani ma w poważaniu , nawet pewnie nie czyta tego forum bo nerwów szkoda jak się czyta takie jak Ty. Zajmij się swoją praca i swoja rodzina i swojego faceta nazywaj tatuśkiem jeśli go w ogóle masz. Skąd takie podłoty się biorą. przepraszam forumowiczów za te brzydkie wyrazy powyżej dlaczego bo nie rozumiem tej zawiści, knucia itp a tez mam dziecko w tym przedszkolu.
Ile ludzi tyle opinii. Mój syn uczęszcza do tego przedszkola, i zarówno dziecko jak i rodzice są bardzo zadowoleni. Ilość dzieci w grupie jest adekwatna do zatrudnionego personelu jak i możliwości użytkowych pomieszczeń. na 15 osobową grupę 2 Panie wychowawcy i 1 pomoc uważam, że jest ok. Budynek świetnie przemyślany, sale duże, przestronne, doświetlone. Osobna salka do leżakowania dla dzieciaczków, kadra kompetentna, dużo pracy Panie wkładają w urozmaicanie zajęć. Panią Dyrektor można lubić bądź nie, ale zarzucić jej niczego nie można, bo akurat o swój interes i dobro naszych dzieci dba.
Hocki Klocki - świetne przedszkole:
1) ładny, nowoczesny i duży budynek (nie tak jak np. na Złotej gdzie w jednym małym domu mieszka jakaś rodzina i jednocześnie jest przedszkole)
2) bardzo miła kadra, w tym p. dyrektor oraz właścicielka przedszkola,
3) plac zabaw dla dzieci oraz
4) parking dla klientów (nie ma żadnych awantur z sąsiadami o parkowanie klientów przedszkola).
Generalnie należy sobie życzyć więcej takich obiektów w Baninie.
1) ładny, nowoczesny i duży budynek (nie tak jak np. na Złotej gdzie w jednym małym domu mieszka jakaś rodzina i jednocześnie jest przedszkole)
2) bardzo miła kadra, w tym p. dyrektor oraz właścicielka przedszkola,
3) plac zabaw dla dzieci oraz
4) parking dla klientów (nie ma żadnych awantur z sąsiadami o parkowanie klientów przedszkola).
Generalnie należy sobie życzyć więcej takich obiektów w Baninie.
Serio jestem w szoku.jak zdeterminowani są ci którzy próbują zniechęcić rodziców do tego przedszkola. Tak jak mówiłem mam tam dziecko i wszystkie te kretynskie argumenty o dużych grupach i słabej kadrze to bzdura. Osobiście podejrzewam to śmieszne małe pseudo przedszkole w domku jednorodzinnym o fejkowe wpisy.
Matka a to czyje wpisy?
poniżej Twój wpis. Przedszkole było w budowie a juz jątrzyłaś
anonim 178.19.179.*
(6 miesięcy temu)
jezeli uwazasz ze nic to do tego , to ja ci wytlumacze. skoro zyje z kims, to jest podobnym czlowiekiem. a owy Pan traktuje ludzi jak smieci. po drugie wlasnie bardzo istotne jest doswiadczenie, wyksztalcenie akurat w przedszkolu, bo przymominam ze przedszkole poza biznesem jest placowka edukacyjna , sprawujaca opieke na bardzo malych dzieciavh.
poniżej Twój wpis. Przedszkole było w budowie a juz jątrzyłaś
anonim 178.19.179.*
(6 miesięcy temu)
Moim zdaniem super przedszkole, Pani dyrektor z sercem podchodzi do dzieci i urozmaica im zajęcia, warsztaty kulinarne, chemiczne, angielski, gimnastyka, tańce, rytmika i wiele więcej, nie spotkałam się z tym, żeby w innym przedszkolu było to wszystko w ramach czesnego, złego słowa nie można powiedzieć, również o pracownikach, zawsze uśmiechnięci i z indywidualnym podejściem do każdego rodzica i dziecka, aż przykro się czyta negatywne komentarze :(
Ludzie, skąd w was tyle zawiści i zazdrości? Ktoś miał pomysł na biznes, miał pieniądze żeby w to zainwestować i wyszło mu to bardzo dobrze a was zżera zazdrość bo ktoś może zarobić. Pani która prowadzi przedszkole to przemiła osoba i widać że robi to co robić chce. Rodzice są zadowoleni, bo gdyby tak nie było przedszkole nie było by pełne dzieciaków. Może nie wszystkich stać na to przedszkole stąd ten ból d*py. Ale naprawdę czytam te komentarze i jestem zażenowana ile w ludziach jadu i zawiści... To przykre co się dzieje na tym naszym świecie. To idzie w złą stronę.
Ja osobiście przedszkole polecam z całego serca! Najważniejsze że dziecko idzie tam z chęcią.
Ja osobiście przedszkole polecam z całego serca! Najważniejsze że dziecko idzie tam z chęcią.