Widok

Hocki klocki

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

dm , żaden wielki developer ... buduje bliźniaki w baninie , miałem okazje poznac .... o zgrozo.... dlaczego tego typu ludzie prowadza / będą prowadzic placówki dla dzieci ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale kto to jest ?
i na jakiej ulicy, o co chodzi ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

żadem tam wielki to wybuduj 1 dom na sprzedaż.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wybudowałem żeby mieszkać , nie każdy musi być królem budowlanki ,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Głupota twoja tylko galopuje i nie może się zatrzymaç,poczytaj ,przeanalizuj,powiàż fakty i przestań pieprzyć o ip skoro tego nie ogarniasz i to tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

a co wam do tego, kim jest mąż właścicielki? Babka miała pomysł na biznes, a w Baninie przedszkoli zawsze mało. Czy ma wykształcenie/doświadczenie w tej dziedzinie- nieistotne, ja ma to świetnie, nic tylko otwierać przedszkole, a jak nie to może wynajmie sobie ludzi od tego. Ja już swoje dziecko tam zapisałam i cieszę się, że mam tak blisko na piechotkę ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

jezeli uwazasz ze nic to do tego , to ja ci wytlumacze. skoro zyje z kims, to jest podobnym czlowiekiem. a owy Pan traktuje ludzi jak smieci. po drugie wlasnie bardzo istotne jest doswiadczenie, wyksztalcenie akurat w przedszkolu, bo przymominam ze przedszkole poza biznesem jest placowka edukacyjna , sprawujaca opieke na bardzo malych dzieciavh.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie no lepiej żeby to były osoby oszukujące w poprzednich swoich firmach aktualnie mające zarejestrowaną działalność na podstawione osoby patrz cenna ulica
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale fakt na złotej szyldu nie ma więc trochę się kryją
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Już sam fakt wieszania szmat reklamowych na każdym rogu wystarczy za komentarz do tego "biznesu".
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dlatego Ty jesteś budowlańcem , w Czasach kiedy można poleciec na księżyc , sądzisz ze IP to kalambury nie do odgadnięcia ? Wyluzuj , nie unoś się tak , przyjdą dzieci do twojego przedszkola , ale radzę to robić z pokora i kultura bo w przeciwnym razie sam się zapetlisz . Dobro wraca , zło wznosi na chwile , ale upadki są tragiczne ! Enjoy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo dobrze że informują o powstaniu czegoś nowego nie mają nic do ukrycia to się reklamują
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jeśli ktoś ma dobrze działający biznes to nie śmieci po całej wsi reklamami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

każdy musi jakoś zacząć!. Jak zacznie to za rok dwa może będzie "dobrze działający". Jeszcze nie widziałem żeby ktoś wystartował z obłożeniem 100%. Ale jak to komuś przeszkadza to niech nie patrzy. Nie rozumiem waszego narzucania estetyki. Każdy ma swój gust i estetykę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobrze prawisz . Reklama to podstawa . Jakby któryś z tych madralinskich zainwestował większa kasę to tez by chciał zacząć zarabiać . Jak to mówią reklama dźwignia handlu . Jak dla mnie dwa fajne miejsca hocki i Przedszkolandia ... i mino reklam trzymam za nich kciuki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie rozumiem,hocki klocki maja tylko jedna duza reklame na wylocie z banina. Za to przedszkolandia wyskakuje nawet z lodowki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

No hocki klocki podobnie . Na fejsie jest ich full mino ze do sierpnia maja tyle czasu .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co w tym dziwnego ? Skoro ich odbiorcami są młodzi rodzice którzy się dopiero sprowadzają do Banina. Większość ludzi nie wchodzi na to Hejtowe forum
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Że zaczyna to nie znaczy, że ma śmiecić po całej okolicy. Dziesiątki biznesów zaczyna działalność w naszej wsi i po tym można odróżnić biznes januszowy od prawdziwego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szurnij się w dekiel
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

Nowa przychodnia - proszę o opinie (41 odpowiedzi)

Czy ktoś już był w nowej przychodni ? Jacy są lekarze ?

Szkoła i rodzice (22 odpowiedzi)

Jest parking przy szkole ale nie trzeba zastawić całą Tuchomską bo oszołomy nie myślą .

do góry