Widok
a co wam do tego, kim jest mąż właścicielki? Babka miała pomysł na biznes, a w Baninie przedszkoli zawsze mało. Czy ma wykształcenie/doświadczenie w tej dziedzinie- nieistotne, ja ma to świetnie, nic tylko otwierać przedszkole, a jak nie to może wynajmie sobie ludzi od tego. Ja już swoje dziecko tam zapisałam i cieszę się, że mam tak blisko na piechotkę ;)
jezeli uwazasz ze nic to do tego , to ja ci wytlumacze. skoro zyje z kims, to jest podobnym czlowiekiem. a owy Pan traktuje ludzi jak smieci. po drugie wlasnie bardzo istotne jest doswiadczenie, wyksztalcenie akurat w przedszkolu, bo przymominam ze przedszkole poza biznesem jest placowka edukacyjna , sprawujaca opieke na bardzo malych dzieciavh.
Dlatego Ty jesteś budowlańcem , w Czasach kiedy można poleciec na księżyc , sądzisz ze IP to kalambury nie do odgadnięcia ? Wyluzuj , nie unoś się tak , przyjdą dzieci do twojego przedszkola , ale radzę to robić z pokora i kultura bo w przeciwnym razie sam się zapetlisz . Dobro wraca , zło wznosi na chwile , ale upadki są tragiczne ! Enjoy