Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
City Center wątek zamknięty Tragedia, nie mam pojęcia za co biorą pieniądze. Brudne materace, kanapy,...
~M
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 września 2013

w sam raz wątek zamknięty Hostel oddalony kawałek od centrum, pokój 3os dość mały, ale na krótki pobyt...
~linnka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2013

brudno, ciasno, kradną z lodówki wątek zamknięty Brudno - kurz i koty na podłodze, ciasne brudne prysznice. KRADNĄ Z LODÓWKI,...
~Agata
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2012

hostel godny polecenia wątek zamknięty Bardzo blisko centrum, można się przespać bardzo tanim kosztem, w środku...
~Jacek
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2011

Było super wątek zamknięty Bardzo miła kompetentna i przede wszystkim uśmiechnięta obsługa, cena...
~Bujniewski Robert
-

dodano: 9 lipca 2012

Najgorszy hostel w jakim byłem. wątek zamknięty Niby wyposażenie nie jest stare, ale ascetyczne - to za mało powiedziane....
~Zdegustowany
1

dodano: 24 września 2010

Fajny hostel wątek zamknięty Byłem tam na sylwestra.Lokalizacja w porządku,blisko...
~Artur
-

dodano: 16 stycznia 2012

Bardzo blisko centrum wątek zamknięty Polecam wszystkim, którzy nie lubią trwonić kasy. Hostel jest zadbany i...
~feniks
-

dodano: 29 sierpnia 2011

Polecam :) wątek zamknięty Jestem zadowolona z noclegu w tym hostelu. Przede wszystkim było czysto ( po...
~Magda
-

dodano: 25 sierpnia 2011

to jest hostel.. wątek zamknięty ...nie hotel. ma swoją cenę, i swoje warunki. dla tych, którzy narzekają,...
~Darek
-

dodano: 23 sierpnia 2011

Polecam wątek zamknięty Fajna opcja na tani nocleg w Gdańsku. Dobra lokalizacja i czyste pokoje. Nie...
~Justyna
-

dodano: 21 sierpnia 2011

Tanio! wątek zamknięty Hostel blisko centrum i przystanku tramwajowego -> mialem latwy dojazd z...
~Grzesiek
-

dodano: 19 sierpnia 2011

Nie polecam nawet za tą cenę wątek zamknięty Niestety i ja muszę dodać mało pozytywną opinię.. Jest tanio, temu nie można...
~Kasia
-

dodano: 16 sierpnia 2011

Prison Break czyli ucieczka z hostelu wątek zamknięty fatalne warunki, lokalizacja taka, że nocą strach przejść po okolicy. pokoje...
~pciola
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 lipca 2011

Polecam!!! wątek zamknięty Polecam ten hostel wszystkim, którzy dysponują skromnym budżetem. Jak dla...
~Julia
-

dodano: 18 lipca 2011

Miła obsługa i fajny klimat wątek zamknięty Zupełnie się nie zgadzam z krytykanctwem niektórych komentatorów, chyba nigdy...
~Paweł
-

dodano: 13 lipca 2011

Polecam wątek zamknięty ... co tu dużo mówić..takie miejsca do noclegu są po prostu w Polsce...
~Gośka
-

dodano: 30 czerwca 2011

Najbardziej niemiła obsługa z jaką się spotkałam wątek zamknięty Jest blisko do centrum i na tym kończą się zalety tego hostelu. Mieszkaliśmy...
~Ala
-

dodano: 29 czerwca 2011

więzienie wątek zamknięty Przez cudowne dwa dni miałam niepowtarzalną okazję zamieszkać w...
~Marta
-

dodano: 29 czerwca 2011

Dla turystów! wątek zamknięty Hostel naprawdę leży blisko Starego Miasta! Świetne miejsce wypadowe -...
~Karolina
1

dodano: 8 marca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry