Widok

Hotel Transylwania 3

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Hotel Transylwania 3.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masakra

Co za szmira. Na filmie wszyscy (dzieci i dorośli) mega się wynudzili. Mało ciekawa fabuła, brak zabawnych tekstów Śmiech usłyszałem 7 razy (5 razy to sekundowe cha cha, a 2 razy 3 sekundowy). Nic więcej. Szczerze nie polecam. Rodzina z dziećmi 5 i 11 lat.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Ja natomiast słyszałem 9 razy pół sekund owe, 14 razy 1.25 sekundy i jakieś 7 razy 3 sekundy.. A tak na poważnie spodziewałem się troszkę słabszej produkcji, ale animacja miło mnie zaskoczyła. Bajka ciekawa, zabawna, kolorowa i z dużą ilości humoru. Polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież to dla dzieci a nie dla dorosłych .

Ludzie...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja usłyszałem

Bąka o długości prawie 5 sekund
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

WOW! Rewelacja!!!

Bajka przepięknie zrobiona z super przesłaniem o wartości i znaczeniu rodziny. Zabawny i wzruszający. Warto wybrać się z rodziną- jest to super spędzony czas.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nuuuda

Dziecko się nudziło przez przez prawie cały film. Dla dorosłych też nic ciekawego. Szkoda kasy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wzrusza i śmieszy

Film mi się podobał,bo był zabawny i wzruszający. Pokazał odrażające potworki jako sympatyczne istotki,które czują, są spragnione uczuć, tworzą kochające się rodziny. A wszystko z dużą porcją humoru.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Śmieszny

Może też dla tego że na sali było bardzo dużo śmiesznych osób. Ale osobiście był super trzeba tylko zrozumieć przekazanie. Daje 5+/6...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajna bajka

Fajna bajka trzeba tylko obejrzeć część 1 i 2 żeby zrozumieć świat potworów :) Oceniam na 5+ bo mimo wszystko 1 i 2 byly lepsze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry