Widok

Hummer H2 lub inny samochód do ślubu

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie,
poszukuję prywatnej osoby z Humerem H2 lub innym terenowym lub po prostu ładnym/ciekawym samochodem. Potrzebuję transportu Pani Młodej, Swiadkowej i Rodziców bądź samego Taty z miejsca przygotowań (Gdynia) na miejsce ślubu (Pomlewo). Osoba z samochodem potrzebna będzie na max 2h. Oferujemy cenę do 400-500 zł.

Proszę o oferty na adres mailowy gdyniaagata@gmail.com :)

Pozdrawiam! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
hłehłe.. uważaj dobrodziejko żeby wysyp oferentów nie zblokował ci skrzynki mailowej :) :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za radę ;) nie no wiem, że kasa nie powala, ale wiem też, że najgorzej nie jest :) dlatego kogoś prywatnego szukam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
z tego co wiem to taki powiedzmy hummer spala ok. 25-30 litrów/100km, przemnóżmy to... i wychodzi nam jakieś min. 150zł za same paliwo... no nie wiem czy właściciel takiego auta za te marne pieniądze co mu pozostaną z tych 400-500zł zdecyduje się na rezerwowanie sobie specjalnie dnia weekendowego i to na kilka miesięcy wcześniej, żeby cię zawieść do ślubu. Takie stawki to chyba można poszukać u taksówkarzy.. jakby powiedziała Rysia z Kilera to nawet na waciki by nie starczyło :) jak się ma ślub raz w życiu to chyba jednak nie warto korzystać z usług przypadkowych osób
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Naprawdę nie szukam porad "specjalistów" :) znam realia i mimo tego zadałam pytanie. Różnie bywa, czasem ktos kogoś zna, ktoś coś wie. Uświadamiania nie potrzebuję, czekam na odpowiedzi ludzi kompetentnych :) jest to forum ślubne i wszelkie porady są mile widziane. I tak na marginesie- to para młodw decyduje na czym oszczędza a na czym na pewno nie. Pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
no chyba raczej "realistów"..
a cóż niekompentnego dostrzegłaś w tej wypowiedzi?? kto ci narzuca co masz robić?? przedstawiłam swój punkt widzenia, który został odebrany jako pouczanie.. twoja sprawa. Zresztą mówiąc wprost to pisząc że znasz realia wygląda to trochę tak, że szukasz frajera, żeby zaoszczędzić i uważasz, że ktoś będzie się teraz wyrywał z pomocą bo napisałaś anonimowego posta na forum, nikt nie rzucił się z ofertami i jesteś sfrustrowana realnymi przemyśleniami, które się tutaj pojawiły..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kupię

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry