Widok
@sissel - znam dwie osoby, które jeżdżą Land Rover`ami Range Rover Vogue (obydwa modele z 2010), piękne, wygodne, doskonale się prowadzą i, jak słusznie napisałaś, naszpikowane elektroniką...i wiecznie się psują:) A kosztowały MAJĄTEK!
Do japońskich samochodów nie mam w ogóle zaufania (może dlatego, że nigdy nie jeździłem japończykiem), choć o Land Cruiser słyszałem same pochlebne opinie.
Jeep`a mam, Grand Cherokee i nie mogę powiedzieć, najwygodniejsze auto jakim jeździłem:) Ale teraz Jeep`y już nie te same, co kiedyś^^
@:~) - nigdzie nie napisałem, że Hummer to stricte wóz terenowy. Zdaję sobie sprawę, że zdolności off road`owe Hummera są żadne..chyba, że to H1 i to wersji wojskowej.
Do japońskich samochodów nie mam w ogóle zaufania (może dlatego, że nigdy nie jeździłem japończykiem), choć o Land Cruiser słyszałem same pochlebne opinie.
Jeep`a mam, Grand Cherokee i nie mogę powiedzieć, najwygodniejsze auto jakim jeździłem:) Ale teraz Jeep`y już nie te same, co kiedyś^^
@:~) - nigdzie nie napisałem, że Hummer to stricte wóz terenowy. Zdaję sobie sprawę, że zdolności off road`owe Hummera są żadne..chyba, że to H1 i to wersji wojskowej.
Tak, oglądałem RAM`a - fajne auto ale mułowate. A ja bym chciał mieć ciastko i zjeść ciasto, czyli połączyć walory terenówki z dynamiką auta sportowego. Takim ciastkiem jest BMW X6 ale póki co, poza zasięgiem:)
Czy Hummer to szpan spod Kartuz? Hm...nie wiem. Nie odnoszę takiego wrażenia. Nie lubię nijakich samochodów, bez duszy. Hummer z pewnością jest trochę ekstrawagancki^^ Ale...tak prawdę pisząc, to gdybyś miał dostać Hummera w prezencie, to co? Odmówiłbyś? :)))
Czy Hummer to szpan spod Kartuz? Hm...nie wiem. Nie odnoszę takiego wrażenia. Nie lubię nijakich samochodów, bez duszy. Hummer z pewnością jest trochę ekstrawagancki^^ Ale...tak prawdę pisząc, to gdybyś miał dostać Hummera w prezencie, to co? Odmówiłbyś? :)))
A do kogo kierujesz pytanie?
Żołnierzy z Iraku czy afganistanu? Tam były H1.
Czy może do mieszkańców ubogich dzielnic Żabianki a Może Nowego Portu?
W Gdańsku były dwa H z czego jeden spłonął.
Jesteś zwykłym trolem wcześniej pytałeś o serwisowanie porsche poza ASO :-).
Kup sobie porsche boxtera to taka wersja dla ubogich za 15kE po dziadku lekarzu nie palony znajdziesz :-).
Jestem pewien że na utrzymanie H nawet przerobionego na gaz nie stać ciebie.
Twoje posty zawsze mi poprawiają humor nawet chciałem zrobić z nich demota :-).
Ja chyba wejdę na forum Żabianki i będę pytał co myślą o Aston Martinie Koenigsegg czy Bugatti albo zrobię jeszcze śmieszniej i popytam na forum fiata pandy :-).
Wydaje mi się że należysz do grona użytkowników używanego BMW Mki przerobionego na gaz :-).
SZACUN!
Tyc hcyba myślisz że mieszkasz w Emiratach Arabskich a nie w robotniczym mieście gdzie 90% aut ma 14lat a renault megane czy ford focus to full wypas :-).
Miłego dnia i nie rezygnuj ze złotych myśli i pytań wszak kto pyta nie błądzi bo nie ma głupich pytań tylko trzeba wiedzieć komu je zadać.
Mimo wszystko myślę że nie trolujesz tylko się lansujesz. akurat w tym wypadku.
Żołnierzy z Iraku czy afganistanu? Tam były H1.
Czy może do mieszkańców ubogich dzielnic Żabianki a Może Nowego Portu?
W Gdańsku były dwa H z czego jeden spłonął.
Jesteś zwykłym trolem wcześniej pytałeś o serwisowanie porsche poza ASO :-).
Kup sobie porsche boxtera to taka wersja dla ubogich za 15kE po dziadku lekarzu nie palony znajdziesz :-).
Jestem pewien że na utrzymanie H nawet przerobionego na gaz nie stać ciebie.
Twoje posty zawsze mi poprawiają humor nawet chciałem zrobić z nich demota :-).
Ja chyba wejdę na forum Żabianki i będę pytał co myślą o Aston Martinie Koenigsegg czy Bugatti albo zrobię jeszcze śmieszniej i popytam na forum fiata pandy :-).
Wydaje mi się że należysz do grona użytkowników używanego BMW Mki przerobionego na gaz :-).
SZACUN!
Tyc hcyba myślisz że mieszkasz w Emiratach Arabskich a nie w robotniczym mieście gdzie 90% aut ma 14lat a renault megane czy ford focus to full wypas :-).
Miłego dnia i nie rezygnuj ze złotych myśli i pytań wszak kto pyta nie błądzi bo nie ma głupich pytań tylko trzeba wiedzieć komu je zadać.
Mimo wszystko myślę że nie trolujesz tylko się lansujesz. akurat w tym wypadku.
http://allegro.pl/listing.php/search?category=4029&sg=0&string=hummer chyba Ci lata z miesiącami mylą.
Może tak do końca w temacie się nie orientuję, ale BMW M6 chyba nie jest terenówką.
Z ciewawostek wczoraj zasłyszanych. Mój rzeczony znajomy lubi się ścigać. Robi to często i zawsze, gdy ktoś go "wkurzy". Opowiadał o takim teście właśnie BMW i Toyoty ( terenówki ). Przy starcie to pierwsze było o niebo lepsze i zostawiło Land Cruise'ra w tyle. A później sytuacja się odwróciła. Na prostej lepszą prędkość miała Toyota. Chociaż oba rozwijają prędkość max ~180km/h.
Ale w autach terenowych nie o prędkość chodzi.
Tak sobie pozwoliłam wtrącić :)
Z ciewawostek wczoraj zasłyszanych. Mój rzeczony znajomy lubi się ścigać. Robi to często i zawsze, gdy ktoś go "wkurzy". Opowiadał o takim teście właśnie BMW i Toyoty ( terenówki ). Przy starcie to pierwsze było o niebo lepsze i zostawiło Land Cruise'ra w tyle. A później sytuacja się odwróciła. Na prostej lepszą prędkość miała Toyota. Chociaż oba rozwijają prędkość max ~180km/h.
Ale w autach terenowych nie o prędkość chodzi.
Tak sobie pozwoliłam wtrącić :)
Podsumowanie:
Dyskusja na forum dotyczy wyboru samochodu terenowego, głównie Hummera H2/H3, z naciskiem na spalanie paliwa, które użytkownicy szacują na 13-30 litrów na 100 kilometrów w zależności od warunków jazdy. Uczestnicy porównują Hummera z innymi terenówkami, szczególnie Land Roverem, Toyotą Land Cruiser i Jeepem, omawiając zalety i wady każdego modelu pod względem komfortu, wydajności i kosztów eksploatacji. Wątek zawiera również rekomendacje polskiego pojazdu Honker 4x4 jako alternatywy patriotycznej oraz liczne spory między uczestnikami na temat tego, czy Hummer to praktyczne rozwiązanie czy tylko szpan, przy czym niektórzy użytkownicy dzielą się doświadczeniami z rzeczywistą eksploatacją tych pojazdów.