Widok
http://otomoto.pl/toyota-tundra-crewmax-nowy-z-gwarancja-C23582876.html
i wszystko w temacie
kultowe,komfortowe, w miarę osczędne (jak wziąć pod uwagę wielkośc),zaje..ście szybkie
możesz zarejastrować do 3,5 tony i jeszcze odliczyś vat
hę?
i wszystko w temacie
kultowe,komfortowe, w miarę osczędne (jak wziąć pod uwagę wielkośc),zaje..ście szybkie
możesz zarejastrować do 3,5 tony i jeszcze odliczyś vat
hę?
Jeśli należę do PIS do wypada abym jeździł Hammerem czy raczej powinienem go sprzedać i kupić jakieś używane BMW czy raczej przerobić na zasilanie LPG.
A może zmienić członkostwo na bardziej socjalistyczną partię gdzie reprezentanci narodu mogą w imieniu proletariatu jeździć dużymi drogimi w utrzymaniu wozami? Tylko tej nazwy nie lubię platforma kojarzy mi sie z takimi umorusanymi nafciarzami a nie cierpię tłustego brudu.
A może zmienić członkostwo na bardziej socjalistyczną partię gdzie reprezentanci narodu mogą w imieniu proletariatu jeździć dużymi drogimi w utrzymaniu wozami? Tylko tej nazwy nie lubię platforma kojarzy mi sie z takimi umorusanymi nafciarzami a nie cierpię tłustego brudu.
Czytam wszystkie te amatorskie wypociny na temat tego wyrobu z krainy hamburgerów.Przed paru laty miałem przyjemność naprawiać ten żałosny wyrób plastiko podobny .Jakiemuś idiocie zachciało się go używać jako samochód terenowy co zaskótkowało wyrwanymi drążkami ,pękniętym wałem napędowym i resorem. Ps jeśli chcemy używać te auto jako terenówke na poziomie Gelendy,land rovera czy land crusera to nieporozumienie.
Może tak do końca w temacie się nie orientuję, ale BMW M6 chyba nie jest terenówką.
Z ciewawostek wczoraj zasłyszanych. Mój rzeczony znajomy lubi się ścigać. Robi to często i zawsze, gdy ktoś go "wkurzy". Opowiadał o takim teście właśnie BMW i Toyoty ( terenówki ). Przy starcie to pierwsze było o niebo lepsze i zostawiło Land Cruise'ra w tyle. A później sytuacja się odwróciła. Na prostej lepszą prędkość miała Toyota. Chociaż oba rozwijają prędkość max ~180km/h.
Ale w autach terenowych nie o prędkość chodzi.
Tak sobie pozwoliłam wtrącić :)
Z ciewawostek wczoraj zasłyszanych. Mój rzeczony znajomy lubi się ścigać. Robi to często i zawsze, gdy ktoś go "wkurzy". Opowiadał o takim teście właśnie BMW i Toyoty ( terenówki ). Przy starcie to pierwsze było o niebo lepsze i zostawiło Land Cruise'ra w tyle. A później sytuacja się odwróciła. Na prostej lepszą prędkość miała Toyota. Chociaż oba rozwijają prędkość max ~180km/h.
Ale w autach terenowych nie o prędkość chodzi.
Tak sobie pozwoliłam wtrącić :)
Podsumowanie:
Dyskusja na forum dotyczy wyboru samochodu terenowego, głównie Hummera H2/H3, z naciskiem na spalanie paliwa, które użytkownicy szacują na 13-30 litrów na 100 kilometrów w zależności od warunków jazdy. Uczestnicy porównują Hummera z innymi terenówkami, szczególnie Land Roverem, Toyotą Land Cruiser i Jeepem, omawiając zalety i wady każdego modelu pod względem komfortu, wydajności i kosztów eksploatacji. Wątek zawiera również rekomendacje polskiego pojazdu Honker 4x4 jako alternatywy patriotycznej oraz liczne spory między uczestnikami na temat tego, czy Hummer to praktyczne rozwiązanie czy tylko szpan, przy czym niektórzy użytkownicy dzielą się doświadczeniami z rzeczywistą eksploatacją tych pojazdów.