Widok

Hummer H2/H3

Jakie jest Wasze zdanie o tych samochodach? Pytam zupełnie serio.

p.s. trollom sugeruję nie zaśmiecać wątku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Męskie "chłopięce marzenia" zazwyczaj wiążą się z samochodami.
Kobiece "dziewczęce marzenia" zazwyczaj nie.

:))

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeżdziłem 3 lata H3,mi palił po mieście ok.20 l, a o trasie zapomnij ,nie nadaje się,przy wyższym kręceniu automat się nie wyrabia a wszystko co jedzie to 160,idealnie tym się jeździ do 120 i to najlepiej bez wyprzedzania,pali wtedy fajnie ok.11 l.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję za merytoryczną odpowiedź - o to mi właśnie chodziło:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czytam wszystkie te amatorskie wypociny na temat tego wyrobu z krainy hamburgerów.Przed paru laty miałem przyjemność naprawiać ten żałosny wyrób plastiko podobny .Jakiemuś idiocie zachciało się go używać jako samochód terenowy co zaskótkowało wyrwanymi drążkami ,pękniętym wałem napędowym i resorem. Ps jeśli chcemy używać te auto jako terenówke na poziomie Gelendy,land rovera czy land crusera to nieporozumienie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kup się hal toyote,będziesz zadowolony
Przynajmniej wtedy to nie będziesz wchodził z mechanikiem w stały związek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale po co?...przecież kolega chce szpanować na ulicy a nie paplać się w błotku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Matik - zastanawiam się nad Toyotą
mialem landcruisera lj70 starszego ( 94 rok ), w trasie 10 litrów po mieście 15 litrów ( koła 33x12.5x15 ).
moze chcesz wronga?tel-515071868
wron..co? o_O
wranglera
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo fajne auto ale z urzędu mało komfortowe:) Oglądałem już parę razy i jednak jest zbyt "twarde" - to typowa terenówka, a ja wolałbym jednak SUV/SAV.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jeśli należę do PIS do wypada abym jeździł Hammerem czy raczej powinienem go sprzedać i kupić jakieś używane BMW czy raczej przerobić na zasilanie LPG.

A może zmienić członkostwo na bardziej socjalistyczną partię gdzie reprezentanci narodu mogą w imieniu proletariatu jeździć dużymi drogimi w utrzymaniu wozami? Tylko tej nazwy nie lubię platforma kojarzy mi sie z takimi umorusanymi nafciarzami a nie cierpię tłustego brudu.
Nie bardzo rozumiem, w jakim celu zaśmiecasz wątek politycznymi fekaliami. Jest od tego specjalnie utworzony dział forum - tam może wypisywać swoje brednie.
Tu proszę nie śmiecić, dziękuję.
http://otomoto.pl/toyota-tundra-crewmax-nowy-z-gwarancja-C23582876.html
i wszystko w temacie
kultowe,komfortowe, w miarę osczędne (jak wziąć pod uwagę wielkośc),zaje..ście szybkie
możesz zarejastrować do 3,5 tony i jeszcze odliczyś vat
hę?
Oglądałem już ten model. W środku sam plastik i bardzo słaba tapicerka. Oszczędne to auto nie jest:)
Może faktycznie lepiej ciekawą osobówkę kupić^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Lubisz rolnicze samochody LOL.

Jak można choćby oglądać takie coś?

Do tego narzekanie że samochód rolniczy wewnątrz ma tworzywa sztuczne :-) nieeee litości znawca prawdziwy znawca życia :-)

A ja się dziwię się że są ludzie którym można sprzedać rozbitego tupolewa i wmówić że to super okazja tylko żonie się lakier nie podobał.

Moja rada poszukaj tarpana w dobrym stanie będzie pasował do ciebie i będzie tani w utrzymaniu. Szukaj z silnikami andorii są oszczędne. A wewnątrz masz nie tylko plastiki ale i goły metal a także paździerz więc wszystko czego potrzebujesz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Biorąc pod uwagę, że do końca swojego mizernego życia nie będziesz jeździć takim "rolniczym" samochodem, sugeruję abyś swoje komentarze faktycznie zostawił na forum fanów Deawoo^^

p.s. ty jesteś głupawy, czy tępawy? o_O Przecież napisałem wyraźnie, aby trolle nie wypowiadały się w tym wątku.
Ten troll mnie zainspirował do skorzystania z google i znalazłem! DZT Honker 4x4.

Auto świetnie się prezentuje, jest Polskie w przeciwieństwie do BMW, Hummera Toyoty i innych zagranicznych wozów. Zakup nowego Honkera będzie znacznie bardziej patriotyczny niż zakup starego (nie z fabryki) BMW, Porsche czy Hummera.

Niemiec lubiący auta terenowe powinien jeździć BMW X5, Prosche Cayenne, VW Touareg, Amerykanin Hummerem H1/H2/H3, Czech Skodą Yeti, Japończyk Toyotą Land Cruiser a Polak rodzimym Honkerem.

Do tego należy zauważyć, za te same pieniądze można mieć zarówno używanego Hummera jak i nowego Honkera.
typowe terenówki to na pewno nie bmw (celowo) X5, Porsche Cayenne, VW Touareg, Skoda Yeti, Toyota Land Crusier z Hummerem H2 i H3 bym podyskutował
jedynie to tarpan honker
wszystko pozostałe to SUV-y
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podsumowanie:

Dyskusja na forum dotyczy wyboru samochodu terenowego, głównie Hummera H2/H3, z naciskiem na spalanie paliwa, które użytkownicy szacują na 13-30 litrów na 100 kilometrów w zależności od warunków jazdy. Uczestnicy porównują Hummera z innymi terenówkami, szczególnie Land Roverem, Toyotą Land Cruiser i Jeepem, omawiając zalety i wady każdego modelu pod względem komfortu, wydajności i kosztów eksploatacji. Wątek zawiera również rekomendacje polskiego pojazdu Honker 4x4 jako alternatywy patriotycznej oraz liczne spory między uczestnikami na temat tego, czy Hummer to praktyczne rozwiązanie czy tylko szpan, przy czym niektórzy użytkownicy dzielą się doświadczeniami z rzeczywistą eksploatacją tych pojazdów.
do góry