Widok
Hurtowni tak - obsługa nie
Nie wystawiłabym tej opinii gdyby nie zachowanie ekspedientki. Sklep ma przystępne ceny, bogaty asortyment, produkty dobrej jakości. Natomiast notorycznie otwierany jest z opóźnieniem. Dzisiaj Pani spóźniła się 15 minut, a przed sklepem stały już od 3 osoby i czekały. Kiedy zwróciłam jej uwagę, że już po 9.00 to oznajmiła, że miała problemy. Rozumiem, że każdemu zdarzy się spóźnić, ale jak już wspomniałam wielokrotnie sklep otwierany był po 9.00. Kiedy o tym poinformowałam Pani wydarła się na mnie, że mogłam sobie do Gdańska jechać (tam sklep otwarty jest od 10.00!) na co zwróciłam Pani uwagę. Niestety ekspedientka burknęła coś pod nosem wielce obrażona, że zwróciłam jej uwagę na spóźnienie. A wystarczyło kulturalnie powiedzieć PRZEPRASZAM, albo po prostu wcześniej wyjść z domu i zdążyć do pracy na czas. Bo przez jej spóźnienie ja spóźniłam się do pracy i mój klient był niezadowolony, że nie jestem na czas. Skoro jest wyraźna informacja, że otwarte od 9.00 to o tej godzinie sklep powinien już prosperować dla klientów.
Moja ocena
Emporium
kategoria: Artykuły fryzjerskie i kosmetyczne
obsługa: 1
oferta: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
asortyment: 5
3.5
* maksymalna ocena 6