Widok
z alkoholem sprawa wygląda tak:
najlepiej kupić w jakiejś hurtowni zajmującej się tyko dystrybucją:
- Furman
- Sezam
- Maak
itp.
Hurtownicy często przy zakupie na „paragon” mogą dać spory rabat. Jak dodatkowo jestes w stanie załatwić koncesje na alko (pożycz od znajomych którzy maja jakąś knajpę bądź nawet sklep) i zamów to na nich, wtedy weź na fakturę i będziesz mógł oddać alkohol który nie zszedł a butelki są nie zniszczone.
Często przy zakupie na fakturę (czyli koncesję) dostępne są pakiety w stylu 5 + 1 (5 butelek kupujesz 6 dostajesz gratis). Nie polecam kupowania w Makrach, Selgrosach itp., chyba że traficie na super promocje, które oczywiście i tam się zdarzają.
najlepiej kupić w jakiejś hurtowni zajmującej się tyko dystrybucją:
- Furman
- Sezam
- Maak
itp.
Hurtownicy często przy zakupie na „paragon” mogą dać spory rabat. Jak dodatkowo jestes w stanie załatwić koncesje na alko (pożycz od znajomych którzy maja jakąś knajpę bądź nawet sklep) i zamów to na nich, wtedy weź na fakturę i będziesz mógł oddać alkohol który nie zszedł a butelki są nie zniszczone.
Często przy zakupie na fakturę (czyli koncesję) dostępne są pakiety w stylu 5 + 1 (5 butelek kupujesz 6 dostajesz gratis). Nie polecam kupowania w Makrach, Selgrosach itp., chyba że traficie na super promocje, które oczywiście i tam się zdarzają.
Cześć:)
Jak większość szukałam wódki na wesele. Obdzwoniłam wszystkie hurtownie w pobliżu i tak dowiedziałam się, że:
1) Hurtownia ZET w Pszczółkach ma CZYSTĄ DE LUX 0,5 l za 15.85 do wyczerpania zapasów promocyjnych
2) SELGROS od 1.06.2010 ma promocję na CZYSTĄ DE LUX 0,5l 15.86.
Pytałam się o ilość 200 szt.
Pozostałe hurtownie oferowały mi ceny od 16,05 - 17,90
Może komuś się przyda taka informacja :)
Jak większość szukałam wódki na wesele. Obdzwoniłam wszystkie hurtownie w pobliżu i tak dowiedziałam się, że:
1) Hurtownia ZET w Pszczółkach ma CZYSTĄ DE LUX 0,5 l za 15.85 do wyczerpania zapasów promocyjnych
2) SELGROS od 1.06.2010 ma promocję na CZYSTĄ DE LUX 0,5l 15.86.
Pytałam się o ilość 200 szt.
Pozostałe hurtownie oferowały mi ceny od 16,05 - 17,90
Może komuś się przyda taka informacja :)
Jestem pewien że i w tym roku hurtownia ZET da świetną promocyjną ofertę dla Targów w Tczewie dzięki którym będziecie mieli okazję du super zakupu. Jeśli się komuś nie spieszy to warto poczekać i być na Targach Ślubnych w Tczewie
http://www.photo-media.pl
Targi Ślubne w Tczewie 05-02-2012 r. ZAPRASZAMY
Targi Ślubne w Tczewie 05-02-2012 r. ZAPRASZAMY