Widok

Huśtawka dla dziecka

Huśtawka dla dziecka
Oddam huśtawkę dla dziecka. Jest sprawna, tylko zużyty jest pokrowiec (można go ściągnąć) . Nie koresponduję przez komentarz, jeśli będzie ktoś chętny to proszę o @.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na śmietnik z tym!

na śmietnik z tym!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 36

nie komentuj!!!

ja chetnie przyjme :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

BASIA

MI BARDZO BY SIE PRZYDALA HUSTAWKA DLA SYNKA.

zasrany debil

ludzie dzielą sie tym co mają a ty wieśniaku , któremu pewnie tatuś wszystko kupuje a mamusia podciera nosek za każdym razem gdy uleje ci się mleczko. A tak po za tym to czego wogule szukasz w temacie ODDAM pewnie jesteś kolejnym oszustem wyłudzającym dobre rzeczy od uczciwych ludzi .
Sam jesteś ŚMIETNIK!!!!!!!!!

popieram!!!!

Pan Kracy,ma 100% racji!Nie raz sama coś oddawałam,ale gdyby nie to,że kupiłam synkowi huśtawkę to pewnie byłabym zainteresowana.Więc Ty od śmietnika,jak coś Ci nie pasuje to tu nie zagladaj.Tu patrzą osoby,które są potrzebujace.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dlaczego na smietnik?przez te glupie komentarze ludzie niedlugo nic nie beda oddawac ogarnijcie sie ludzie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

takie rzeczy na śmietnik
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

apel!!!!

Zablokujcie możliwość komentowania,gdyż są one dla ludzi mądrych a tu niestety w większości wypowiadają się debile.Mózg sobie koleś wyrzuć na śmietnik,bo przestał ci funkcjonować!!!!Ja osobiście gdybym miała tak małe dzieci to bym skorzystała,ale moje pociechy są zdecydowanie za duże(5 i 10 lat)
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

BARDZO DOBRA HUSTAWKA, NIE ZNISZCZONA:/ GDYBYM MIALA DZIECI TO BYM WZIEŁA
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

po co się denerwować!

pamiętajcie że te komentarze piszą specjalnie aby wzbudzić złość i dyskusje!!!! na tych ludzi się jakoś mówi ?ale już nie pamiętam .kiedyś też się denerwowałam do czasu kiedy się dowiedziałam kto tu się rządzi!!!! nie przejmujcie się i najważniejsze nie zwracajcie uwagi na głupie komentarze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

co za pajace

dość że ludzie dadzą za darmo to jeszcze głupie komentarze nie każdego stać na nowe.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

jestem chentna na ta hustawke mam dziecko w wieku 1 8 miesiecy jestem zaineresowana proze o kontakt 660118826
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

jak jesteś chętna to sama się skontaktuj a nie żeby jeszcze do Ciebie dzwonić :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

czytanie ze zrozumieniem

jeśli ktoś chętny kontakt mail nie umiesz czytać Zosia ???

zawsze musza byc jacys luidziska zeby wkurzyc,to norma unas w polsce,czarna owca zawsze sie znajdzie,nie przejmujcie sie takimi tekstami,nie zwarzajcie na nich uwagi,bo beda dalej dyskutowac,lepiej olac takich.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież ta huśtawka jest nie zniszczona

Sama bym ją wzieła jak bym miała jeszcze takie małe dzieci:) Bo zawsze chciałam taką huśtawke nie rozumiem tych komentarzy a może ci ludzie piszą tu takie komentarze a potem do oddające piszą meile że wezmą ją i te komentarze po to by innych zniechęcić

basia

bardzo mi by sie przydala hustawka dla syna.

basia

bardzo by mi sie przydala hustawka dla synka rosze o kontakt 502183047 dziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

basia

caly czas jestem chetna na ta hustawke dla synka prosze o kontakt 502183047 dziekuje basia.

ty na smietnik

ty na smietnik ..

!!

na smietnik> dlaczego? jak ktos ma pieniadze nie musi kupowac . ale sa osoby gdzie nie maja na takie rzeczy i ich interesuje taka oferta. ludzie opanujcie sie.

Inne tematy z forum Społeczność

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

do góry