Widok
Huśtawka dla dziecka
Huśtawka dla dziecka
Oddam huśtawkę dla dziecka. Jest sprawna, tylko zużyty jest pokrowiec (można go ściągnąć) . Nie koresponduję przez komentarz, jeśli będzie ktoś chętny to proszę o @.
Zobacz ogłoszenie »
Oddam huśtawkę dla dziecka. Jest sprawna, tylko zużyty jest pokrowiec (można go ściągnąć) . Nie koresponduję przez komentarz, jeśli będzie ktoś chętny to proszę o @.
Zobacz ogłoszenie »
zasrany debil
ludzie dzielą sie tym co mają a ty wieśniaku , któremu pewnie tatuś wszystko kupuje a mamusia podciera nosek za każdym razem gdy uleje ci się mleczko. A tak po za tym to czego wogule szukasz w temacie ODDAM pewnie jesteś kolejnym oszustem wyłudzającym dobre rzeczy od uczciwych ludzi .
Sam jesteś ŚMIETNIK!!!!!!!!!
Sam jesteś ŚMIETNIK!!!!!!!!!
apel!!!!
Zablokujcie możliwość komentowania,gdyż są one dla ludzi mądrych a tu niestety w większości wypowiadają się debile.Mózg sobie koleś wyrzuć na śmietnik,bo przestał ci funkcjonować!!!!Ja osobiście gdybym miała tak małe dzieci to bym skorzystała,ale moje pociechy są zdecydowanie za duże(5 i 10 lat)
po co się denerwować!
pamiętajcie że te komentarze piszą specjalnie aby wzbudzić złość i dyskusje!!!! na tych ludzi się jakoś mówi ?ale już nie pamiętam .kiedyś też się denerwowałam do czasu kiedy się dowiedziałam kto tu się rządzi!!!! nie przejmujcie się i najważniejsze nie zwracajcie uwagi na głupie komentarze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!