Widok

II MASA KRYTYCZNA w Gdyni

czy to prawda, ze II MASA KYTYCZNA odbedzie sie zgodnie z masowa tradycja:
-------------------

30 kwietnia o godz 18.00 przy Silverscreen - GEMINI w Gdyni???

-------------------
pozdro!
-------
bikero
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem za ostatnim piatkiem maja na 18.00 - kwiecien ostatni piatek tez mozna sprobowac, ale moga byc problemy z frekwencja..
-------
bikero
co ty wiesz o problemach i o frekwencji ???
u mnie to są problemy ESR - www.bikerelblag.hg.pl

z - pozdrawia Darecki
hej Darecki... miales zly dzien:)?

co ty wiesz o zabijaniu?

pozdrowienia.
-------
bikero
Hmm... cisza w eterze, czyżby wszyscy oprócz mnie wybyli na Harpagana ???...
No coż, ja tym razem uziemiony w domu... ale trzymam kciuki za wszystkich na trasie rowerowej, a także i pieszej. Dacie radę chłopaki (dziewczyny też oczywiście :-) !!!

MW
jestem ciekawe ile osob przyjedzie 30 kwietania pod SS, mysle ze napewno tacy sie znajda
Chłopaki, dajcie sobie spokój z tą masą w kwietniu. To jest jeszcze za wczesnie, a jak bedzie za czesto to ludziom sie znudzi i nikt nie przyjedzie... Myślę, ze termin pod koniec maja jest ok. Ale trzeba to odpowiednio zorganizowac. Dac znac gazetom itp, a na to potrzebny jest czas. No i obowiązkowo przejazd przez cale trójmiasto.
Do zobaczenia na masie!
rowniez jestem za masa w maju, ale chodzi mi o to ze znajda sie tacy ktorzy przyjada w piatek pod ss, albo zeby zobaczyc czy ktos inny bedzie, albo ludzie ktorzy pocztytali sobie cos tam o masie i ktorzy wsiądą na rower myślac ze jest masa (zgodnie z tradycja)
Lepiej żeby nikt nie przyjechał, bo 30 kwietnia w Gdyni na skwerku i koło Muszli są organizowane koncerty z okazji wejścia do UE, a dodatkowego "rowerowego" korka nam nie trzeba. Poza tym na pewno policja bedzie bardzo niezadowolona, że akurat w ten dzien kiedy sa koncerty...
do góry