Widok

II miejsce - Biuro Projektów Kolejowych w Gdańsku

Opinie do zdjęcia: II miejsce - Biuro Projektów Kolejowych w Gdańsku.

Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale gnioty!!!

Poziom konkursu jest żenujący, zwycięska praca to jakaś pomyłka, drugie miejsce zresztą też! wstyd!! a młodzi, zdolni architekci nie mogą się wybić, bo zgniata ich taka konkurencja (jak widać na załączonych obrazkach). Masakratorzy polskiej architektury wstydzcie się!!!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

za dużo szkła..

projekt pierwszy zakłada dużo przeszklonych elementów.. wiadomo co się czasem dzieje na tym peronie (wiem bo mieszkam na Żabiance) zwłaszcza w weekendy.. powodzenia ze sprzątaniem stłuczonego szkła :/
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

wygrany to chyba jakaś pomyłka

nie widziałam innych wizualizacji, ale te to chyba rzeczywiście jakaś pomyłka... co w tym projekcie jest takiego, że aż zasługiwał na I miejsce? może wszystkie inne były jeszcze gorsz?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

windy

oczywiście windy dla niepełnosprawnych i mam z wózkami też będą?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

???

projekt który zajął drugie miejsce jest ciekawszy, ale mimo wszystko za parę lat i tak będzie to wyglądać jak z epoki kamienia łupanego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a monitoring będzie????

bo dwa dni po remoncie przystanek zostanie zapewne zdemolowany i zasprayowany :(((
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

będą i dla niepełnosprawnych mam

i dla wózków z pełnosprawnymi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

innych projektów pewnie nie było

niestety z konkursami w Polsce jest tak że do publicznej wiadomości są podawane w terminach tak krótkich że nie sposób przygotować cokolwiek na czas(myślę o pracy na poziomie) te tutaj są dramatyczne

SKM ogłosiło konkurs dla swoich - warunki były takie: po pierwsze trzeba było mieć doświadczenie w projektowaniu torowisk(hic!0 a po drugie budżet nie do przekroczenia - no i jest rezultat - nie więcej jak pomalowanie szarą farbą....

A będzie Winda?

Dla matek z wózkami i nie pełełnosprawnych jestem bardzo ciekawa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

II miejsce - Biuro Projektów Kolejowych w Gdańsku

Opinie do zdjęcia: II miejsce - Biuro Projektów Kolejowych w Gdańsku.

Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry