Widok

III Festwial Kultur Świata 'OKNO NA ŚWIAT'

III Festwial Kultur Świata 'OKNO NA ŚWIAT' Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: III Festwial Kultur Świata 'OKNO NA ŚWIAT', 21 września 2007 - 30 września 2007 godz. info, w opisie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawie się zapowiada!

Misty in Roots było gwiazdą na Ostródzie dobrze, że możemy ich również zobaczyć na żywo w Trójmieście!

Ciekawie się zapowiada!

Misty in Roots było gwiazdą na Ostródzie dobrze, że możemy ich również zobaczyć na żywo w Trójmieście!

wstep wolny...

Prawdę mówiąc wolałbym aby wstęp na koncert Misty In Roots nie był za friko. Targ Weglowy, sobota, wjazd za darmo - nie wróży to dobrej atmosfery. No i jeszcze open air na samym końcu września? :/

koniec wrzesnia

e... czasami pod koniec września bywa bardzo ciepło i bądźmy dobrej myśli. Całkiem fajnie zapowiada się ten Festiwal...

Bedzie ekstra

Wszystko zapowiada sie super szczególnie Misty in Roots na ostródzie poikazali co potrafiia mam nadzieje ze u nas bedzie rownie fajnie

larry organizuje bardzo fajne imprezy, mam nadzieje ze ta tez bedzie taka, kosciól św jana to wspaniałe miejsce na muzyke.
misty in roots-pamietam było dobrych pare lat temu w Sopocie.
mistyczne dubbowe reagge. fajnie

już się nie mogę doczekać

Misty In Roots - byłam na koncercie parę lat temu w Krakowie; na żywo najlepsi, ta sekcja dęta! Oby pogoda dopisała. A że za darmoszkę - może lepiej, na koniec miesiąca grosików mało...

Misty in Roots

Burning Spear miesiąc temu... Teraz Misty in Roots... na Wybrzezu z ciagu jednego lata! Niesamowite, że dożyłem tej chwili...

Rozreggujemy targ węglowy

Zapowiada się świetna zabawa i oby pogoda dopisała i wszystko będzie GLANC :D
Rastaman....

a Bałkany??

Brakuje mi elementów kultury państw południowosłowiańskich.

tylko mam nadzieje ze nikt nie bedzie stał jak słup na misty ! Bless !

Piekna chwila

To może być naprawde dobry czas na koniec wakacji !!! bless!!!

sztywniaki

NIKT NIE BEDZIE STAL NA MISTY IN ROOTS SZTYWNO tak jak w ostrodzie wszyscy sie bujali Blesss Ya JAh love uss:P pod scena bedzie pogo:):)

Bedzie swietnie!)

He,a ja na ostrodzie juz sil nie mialam zeby isc pod scene na Misty in Roots-a teraz to Oni przyjezdzaja do mnie:znaczy sie do Gdanska ;)

Było fantastycznie :)))

po prostu. nie można było nie tańczyć, ile ognia w tych ludkach!

Zdjęcia

http://picasaweb.google.com/yourek/MistyInRootsGdaSk

http://picasaweb.google.com/yourek/MayaCoolESuaBandaAngolaFestwialKulturWiataOKNONAWIATGdaSk ..

no i nikt nie stał!!!

Super koncert na Targu Węglowym! Nareszcie NCK pomyślało i przeniosło tę sympatyczną imprezę z plaży! Było fantastycznie!!!!!! DO ZOBACZENIA ZA ROK!!!

za słodko...

kilka fundamentalnych pieśni. myślałem, że bedzie ich więcej...natomiast pózniej w 'żaku' niemniej było fajnie :D

foty z pokazu

jesli jest ktos w posiadaniu zdjec lub filmow z pokazow afrodance BLAGAM O INFORMACJE!! (foty z parady też mnie ucieszą)

Fotki z parady !

Byłabym bardzo wdzięczna jeżeli ktoś mógłby podać link lub namiary na zdjęcia z parady oraz pokazów sztuki walki i tańca pani Możdżer
Z góry dzięki :D xD

Inne tematy z forum Rozrywka

Protest "Nie dla nielegalnej imigracji" (6 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę (08.06.2025 r.) protest organizowany przez PiS wraz z Klub GP Gdańsk II...

Technikalia 2025 (10 odpowiedzi)

Tymek, Kinny Zimmer, Fukaj, T.Love oraz Lanberry - wszyscy wystąpią na jednej scenie podczas...

Oficjalne uroczystości w Gdyni (5 odpowiedzi)

Długi majowy weekend zbliża się wielkimi krokami. To nie tylko czas odpoczynku, ale i ważnych...

do góry