Widok
IPL depilacja
Gabinet i jego oferta wyglądają bardzo zachęcająco :) Koleżanki polecały mi zabiegi, więc zastanawiam się na depilację bikini IPLem. Czytałam o zabiegu w wielu źródłach. Wiem, że konieczna jest wymiana przez gabinety lampy wewnątrz głowicy zabiegowej. Wtedy zabieg na pewno będzie bezpieczny i skuteczny. Ta lampa wewnątrz zwyczajnie się zużywa i tylko regularnie wymieniana gwarantuje udaną terapię. Na pewno przed zdecydowaniem się na serię zabiegów w Gabinecie upewnię się w serwisie głowicy. Wy też pytajcie o certyfikat :)
Moja ocena
Salony Urody
kategoria: Depilacja laserowa
oferta: 6
obsługa: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 6
komfort: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Witam Panią
Pani sugestie są w pełni uzasadnione.Ma Pani w 100% rację głowica po pewnym czasie się zużywa, a koszt nowej jest naprawdę wysoki. Nie będę się tu odnosił do innych gabinetów, lecz zapewniam Panią że nasz Salon tego przestrzega. Żywotność głowicy liczy się w ilościach wykonanych strzałów, który z łatwością można sprawdzić na liczniku umieszczonym w głowicy. (nie ma możliwości cofnięcia takiego licznika). Nasza głowica posiada żywotność do 65 000 strzałów, obecnie na głowicy licznik wskazuje 17 800 strzałów. W nowe głowice zaopatrujemy się w BEAUTY&SPAEXPERT z Warszawy. Zapraszamy do naszego Salonu ,tym bardziej że ceny depilacji są najtańsze na rynku.
Pani sugestie są w pełni uzasadnione.Ma Pani w 100% rację głowica po pewnym czasie się zużywa, a koszt nowej jest naprawdę wysoki. Nie będę się tu odnosił do innych gabinetów, lecz zapewniam Panią że nasz Salon tego przestrzega. Żywotność głowicy liczy się w ilościach wykonanych strzałów, który z łatwością można sprawdzić na liczniku umieszczonym w głowicy. (nie ma możliwości cofnięcia takiego licznika). Nasza głowica posiada żywotność do 65 000 strzałów, obecnie na głowicy licznik wskazuje 17 800 strzałów. W nowe głowice zaopatrujemy się w BEAUTY&SPAEXPERT z Warszawy. Zapraszamy do naszego Salonu ,tym bardziej że ceny depilacji są najtańsze na rynku.