Widok

IR FEST: Alchemi, C4030, Kiev Office, Gentleman, Coffee Radio, Kolonia, Mapletree

Opinie do imprezy: IR FEST: Alchemi, C4030, Kiev Office, Gentleman, Coffee Radio, Kolonia, Mapletree, 16 kwietnia 2009 godz. 18:30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ir fest

liczna konkurencja , uchodrom przed , łodzkie cos tam po , niech zwyciezy najlepszy . BEHEMOTH!!!

przeciez to nie konkurs?

wiec kto ma wygrac???!!!
standardowy set jak na klub ucho a o łodziakach nic nie słyszałam

Alchemi

Alchemi nie wystąpi bo podobno perkusista dał ciała, takie to klimaty właśnie...

Masakra...

Ten 'festiwal' to jakis żart:/ Byłam tam i byly takie pustki jakich w zyciu nie widzialam ...totalnie nikt sie nie bawil ,wszyscy siedzieli przy piwie a mlodsze dzieci przy soczku;/ Wspołczuje tylko tym biednym chłopakom na scenie jak sie produkowali ale na nic ich wysiłki bo ludzie maksymalnie drętwi ;/A Gentelman mial ponoc zagrac o godzienie 21.30 ale chlopakom sie przesunelo az do 23.30...czyli bez komentarza...juz wiecej mnie ucho nie zobaczy na tym pseudo festiwalu....

Inne tematy z forum Rozrywka

Inna (3 odpowiedzi)

INNA - królowa muzyki dance - powraca do Polski! Po ogromnym sukcesie warszawskich koncertów w...

Kręć kilometry dla Gdańska (3 odpowiedzi)

Ponad 4,2 miliona przejechanych kilometrów, 567 ton CO₂ mniej w atmosferze i prawie 7 tysięcy...

Baltic Games 2024 (8 odpowiedzi)

BALTIC GAMES 2024 to najgrubsza impreza tego lata. Jest to największy festiwal sportów...

do góry