Widok

ISU Synchronized Skating Junior World Championships 2026

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Najlepsze drużyny świata w łyżwiarstwie synchronicznym, w kategorii juniorskiej, rywalizować będą w gdańskiej Hali Olivia w Mistrzostwach Świata. Impreza, która odbędzie się w dniach 13-14 marca br., po raz pierwszy organizowana jest w Polsce.[/lead]Podczas dwóch dni zawodów zobaczymy 24 łyżwiarskie formacje synchroniczne z 19 krajów. Polskę reprezentować będą mistrzynie kraju, gdańska ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wstęp płatny?

Chyba komuś coś się pomieszało. Na wstępie wolnym ludzi przychodzi niewiele, a teraz to już pewnie nikogo nie będzie. Może o to chodzi. Chodziłam co roku (ale jestem byłą łyżwiarką i lubię pooglądać zawody) ale za 124 zł nie ma takiej opcji.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co roku? Ciekawe. To są Mistrzostwa Świata, które są pierwszy raz w Gdańsku. I sprzedana jest cała hala.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

może nie mistrzostwa świata

ale w zeszłym roku były zawody z cyklu grand prix juniorów - wstęp wolny, przedtem również międzynarodowe zawody w łyżwiarstwie synchronicznym - też wstęp wolny, a na trybunach 80% to byli zawodnicy innych drużyn i członkowie ekip, "zwykłych" widzów garstka i wiele miejsc wolnych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Całkiem sporo miejsc zostało sprzedanych, popatrz na pulę jeszcze dostępnych biletów. Też nie wydałabym tyle na karnet, ale na jeden dzień jutro się wybiorę. Ostatnio nawet zawody JGP bywają płatne, ok. 10 euro kazali sobie płacić w Rydze. Ba, warszawski challenger też jest już płatny, 40 zł za dzień. A mistrzostwa świata w Pradze są prawie wyprzedane, mimo biletów w cenie ok. 500 zł za jedną konkurencje (4 tys. za całość). Ludzie płacą za możliwość oglądania łyżwiarzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wstyd

Jestem ciekawa czy sanitariaty w hali Oliwia na te mistrzostwa zostały modernizowane czy dalej wyglądają jak ubikacje na Koziej Wólki ???kiedy tam będzie modernizowana ta hala bo wygląda strasznie . Wstyd pokazywać na takiej randze zawodów !!! Prezes i zarząd powinni już odejść !!! Dlaczego UM tylko klaszcze temu zarządowi. !!! Wstyd wstyd !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam drugiego dnia. Hala była prawie pełna. Sporo miejscowych widzów, ale też bardzo dużo kibiców zagranicznych drużyn - duże grupy ze Szwecji, Finlandii, Niemiec, Czech, nawet USA. Atmosfera rewelacyjna, a nasze dziewczyny awansowały z 9 na 8 miejsce :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ISU Synchronized Skating Junior World Championships 2026

[lead]Najlepsze drużyny świata w łyżwiarstwie synchronicznym, w kategorii juniorskiej, rywalizować będą w gdańskiej Hali Olivia w Mistrzostwach Świata. Impreza, która odbędzie się w dniach 13-14 marca br., po raz pierwszy organizowana jest w Polsce.[/lead]Podczas dwóch dni zawodów zobaczymy 24 łyżwiarskie formacje synchroniczne z 19 krajów. Polskę reprezentować będą mistrzynie kraju, gdańska ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry