Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Natalia - ocena Bardzo dziękuję za ekspresową naprawę komputera. Gdyby nie szybkie...
~Natalia
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 20 sierpnia 2024

Krzysztof - ocena Świetne szkolenie - bardzo treściwe i praktyczne.
~Krzysztof
-

dodano: 19 sierpnia 2024

Rafał - ocena W końcu znalazłem chwilę na napisanie opinii. Już któryś miesiąc korzystamy w...
~Rafał
-

dodano: 16 sierpnia 2024

Tomek - ocena pisze te opinie z komputera ktory zalalem tydzien temu - mysle, ze to...
~Tomek
-

dodano: 11 sierpnia 2024

Kornelia - ocena Zachęcił mnie dobry cennik, więc postanowiłam spróbować z obsługą...
~Kornelia
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 5 sierpnia 2024

Adrian - ocena Komunikacja z serwisantami, terminowość, jakość realizowanych usług -...
~Adrian
-

dodano: 27 lipca 2024

Jurek - ocena Wymiana dysku i przeinstalowanie systemu zapewniło oczekiwane rezultaty....
~Jurek
-

dodano: 27 lipca 2024

Kamil - ocena Szkolenie zostało przeprowadzone w pełni profesjonalnie zarówno pod kątem...
~Kamil
-

dodano: 21 lipca 2024

Wiktor - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi kolokacji serwerów świadczonej przez...
~Wiktor
-

dodano: 14 lipca 2024

Julita - ocena ITVIP zapewnia kompleksową obsługę na najwyższym poziomie. Na początek...
~Julita
-

dodano: 10 lipca 2024

Andrzej - ocena Obsługa informatyczna od itvip umożliwia mi skupienie się na najważniejszych...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 lipca 2024

Michał - ocena Bardzo odpowiada nam styl korzystania z usług ITvip. Zawsze mamy do...
~Michał
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 czerwca 2024

Żaneta - ocena Mam bardzo pozytywne wrażenia z korzystania usług ITvip. Czasami zaniosę tam...
~Żaneta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 czerwca 2024

Marianna - ocena Jako zespół w firmie mieliśmy już trochę szkoleń dotyczących różnych...
~Marianna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 czerwca 2024

Edward - ocena Realizacja usługi przebiegła bardzo sprawnie. Przez cały czas mieliśmy...
~Edward
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 czerwca 2024

Marian - ocena Serwisanci pojawili się w mojej firmie po kilkudziesięciu minutach od...
~Marian
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 czerwca 2024

Karol - ocena Korzystamy z usług ITvip od niecałego miesiąca, ale już mieliśmy kilkanaście...
~Karol
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 czerwca 2024

Marcin - ocena Przede wszystkim podoba mi się kompleksowość usług oferowanych przez itvip -...
~Marcin
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 maja 2024

Aneta - ocena Szłam do serwisu i byłam pewna, że naprawa zbitej matryccy w moim laptopie...
~Aneta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 maja 2024

Łukasz - ocena Szkolenie na bardzo wysokim poziomie. Zarówno organizacja, jak i sama część...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 maja 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry